T trax999 Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 93 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #1 Bu video hakkında ne düşünüyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilmediğimden soruyorum Türkiye'ye gelme gibi bir şansı var mı?
Bu video hakkında ne düşünüyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilmediğimden soruyorum Türkiye'ye gelme gibi bir şansı var mı?
The End Gigapat Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 1.733 Makaleler 13 Çözümler 10 Yer Adana / İstanbul 25 Haziran 2025 #2 Her iki işlemci de AM4 platformu için güzel işlemciler. Almayı mı düşünüyorsunuz?
yusuf7878 Kilopat Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 9.743 Makaleler 7 Çözümler 118 Yer Karabük'ün safran tarlaları Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow. Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #3 trax999 dedi: Bu video hakkında ne düşünüyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilmediğimden soruyorum Türkiye'ye gelme gibi bir şansı var mı? Genişletmek için tıkla... 5600x3D Avrupa'ya bile gelmedi. 5500x3D'nin Türkiye'ye geleceğini pek sanmıyorum. Evet sanırım Avrupa'ya gelmeyecek. Latin Amerika için üretilmiş.(emin değilim belki kaynak yanlış olabilir fakat tomshardvare güvenilir bir kaynak çoğu zaman) kaynak: AMD quietly launches a budget gaming beast — AM4 is alive and kicking with the Ryzen 5 5500X3D, but it has limited availability AM4 refuses to die. www.tomshardware.com Son düzenleme: 25 Haziran 2025
trax999 dedi: Bu video hakkında ne düşünüyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilmediğimden soruyorum Türkiye'ye gelme gibi bir şansı var mı? Genişletmek için tıkla... 5600x3D Avrupa'ya bile gelmedi. 5500x3D'nin Türkiye'ye geleceğini pek sanmıyorum. Evet sanırım Avrupa'ya gelmeyecek. Latin Amerika için üretilmiş.(emin değilim belki kaynak yanlış olabilir fakat tomshardvare güvenilir bir kaynak çoğu zaman) kaynak: AMD quietly launches a budget gaming beast — AM4 is alive and kicking with the Ryzen 5 5500X3D, but it has limited availability AM4 refuses to die. www.tomshardware.com
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #4 trax999 dedi: Bilmediğimden soruyorum Türkiye'ye gelme gibi bir şansı var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer gelirse aralarındaki fiyat farkı videodaki performans farkı kadar olacaktır.
trax999 dedi: Bilmediğimden soruyorum Türkiye'ye gelme gibi bir şansı var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer gelirse aralarındaki fiyat farkı videodaki performans farkı kadar olacaktır.