emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.492 Makaleler 3 Çözümler 58 22 Haziran 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Technopat'ın şu videosunu izledim fakat pek bir şey anlamadım. Birkaç sorum var. 1- 5500XT 8 GB ekran kartım var. Bu özelliği kullanabilecek miyim? 2- bu özellik performans mı arttırıyor ve kullanılabildiği her yerde kullanılmalı mı? 3- bu özellik NVIDIA'da olan performans - kalite aralığı seçtiğimiz DLSS gibi mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Technopat'ın şu videosunu izledim fakat pek bir şey anlamadım. Birkaç sorum var. 1- 5500XT 8 GB ekran kartım var. Bu özelliği kullanabilecek miyim? 2- bu özellik performans mı arttırıyor ve kullanılabildiği her yerde kullanılmalı mı? 3- bu özellik NVIDIA'da olan performans - kalite aralığı seçtiğimiz DLSS gibi mi?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 22 Haziran 2021 #2 1- Evet, ben de aynı karta sahibim. 2- FPS'in yetersiz kaldığı yerde ayar kısmak yerine ultra kaliteye çekebiliriz. 3- Evet. Şu anda büyük kanalların incelemesine göre DLSS 1.0'dan daha iyi, 2.0'ın gerisinde.
1- Evet, ben de aynı karta sahibim. 2- FPS'in yetersiz kaldığı yerde ayar kısmak yerine ultra kaliteye çekebiliriz. 3- Evet. Şu anda büyük kanalların incelemesine göre DLSS 1.0'dan daha iyi, 2.0'ın gerisinde.
c1unky Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.605 22 Haziran 2021 #3 NVIDIA kartlar kullanabiliyor mu? Kullanılıyor ise nasıl açılıyor?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.492 Makaleler 3 Çözümler 58 22 Haziran 2021 #4 kino dedi: 1- Evet, ben de aynı karta sahibim. 2- FPS'in yetersiz kaldığı yerde ayar kısmak yerine ultra kaliteye çekebiliriz. 3- Evet. Şu anda büyük kanalların incelemesine göre DLSS 1.0'dan daha iyi, 2.0'ın gerisinde. Genişletmek için tıkla... Peki videoda olduğu gibi 20-30 FPS arası fark yaratabilecek kadar önemli bir ayar mı bu ? c1unky dedi: NVIDIA kartlar kullanabiliyor mu? Kullanılıyor ise nasıl açılıyor? Genişletmek için tıkla... DLSS sadece RTX serisi kartlar için geçerli hocam NVIDIA tarafında.
kino dedi: 1- Evet, ben de aynı karta sahibim. 2- FPS'in yetersiz kaldığı yerde ayar kısmak yerine ultra kaliteye çekebiliriz. 3- Evet. Şu anda büyük kanalların incelemesine göre DLSS 1.0'dan daha iyi, 2.0'ın gerisinde. Genişletmek için tıkla... Peki videoda olduğu gibi 20-30 FPS arası fark yaratabilecek kadar önemli bir ayar mı bu ? c1unky dedi: NVIDIA kartlar kullanabiliyor mu? Kullanılıyor ise nasıl açılıyor? Genişletmek için tıkla... DLSS sadece RTX serisi kartlar için geçerli hocam NVIDIA tarafında.
c1unky Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.605 22 Haziran 2021 #5 emircanunlts dedi: Peki videoda olduğu gibi 20-30 FPS arası fark yaratabilecek kadar önemli bir ayar mı bu? DLSS sadece RTX serisi kartlar için geçerli hocam NVIDIA tarafında. Genişletmek için tıkla... DLSS değil Fsr'den bahsettim biliyorum DLSS'in desteklemediğini.
emircanunlts dedi: Peki videoda olduğu gibi 20-30 FPS arası fark yaratabilecek kadar önemli bir ayar mı bu? DLSS sadece RTX serisi kartlar için geçerli hocam NVIDIA tarafında. Genişletmek için tıkla... DLSS değil Fsr'den bahsettim biliyorum DLSS'in desteklemediğini.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.492 Makaleler 3 Çözümler 58 22 Haziran 2021 #6 c1unky dedi: DLSS değil Fsr'den bahsettim biliyorum DLSS'in desteklemediğini. Genişletmek için tıkla... FSR ise AMD kartlarında geçerli bildiğim kadarıyla. En düşük RX 400 serisiydi sanırım.
c1unky dedi: DLSS değil Fsr'den bahsettim biliyorum DLSS'in desteklemediğini. Genişletmek için tıkla... FSR ise AMD kartlarında geçerli bildiğim kadarıyla. En düşük RX 400 serisiydi sanırım.
c1unky Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.605 22 Haziran 2021 #7 Recep abi videoda NVIDIA kartlar kullanıyor yazmış ama hangi kartlar bilmiyorum.
picl raknhocam Megapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 8.765 Makaleler 7 Çözümler 151 Yer İzmir, Buca Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 ASUS ROG STRIX RX 6650XT OC ASUS ROG STRIX B550-F ASUS ROG STRIX 650G Phanteks Eclipse G360A Patriot Viper Steel 2x8GB 4000MHz CL19 Kingston NV2 500GB ID-Cooling SE 214XT ARGB GIGABYTE G24F-2 + Acer SA230ABI Akko 5075 RGB ASUS ROG Gladius III AimPoint Wireless V2 HyperX Cloud Core Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #8 c1unky dedi: DLSS değil Fsr'den bahsettim biliyorum DLSS'in desteklemediğini. Genişletmek için tıkla... Ben GTX serisi kartlarda kullanılabiliyor diye biliyorum.
c1unky dedi: DLSS değil Fsr'den bahsettim biliyorum DLSS'in desteklemediğini. Genişletmek için tıkla... Ben GTX serisi kartlarda kullanılabiliyor diye biliyorum.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.492 Makaleler 3 Çözümler 58 22 Haziran 2021 #9 picl raknhocam dedi: Ben GTX serisi kartlarda kullanılabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... AMD'ye gelen destek hocam. GTX desteklediğini sanmıyorum.
picl raknhocam dedi: Ben GTX serisi kartlarda kullanılabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... AMD'ye gelen destek hocam. GTX desteklediğini sanmıyorum.
İbrahim Çağatay Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 1.856 Çözümler 19 Yer Çorum 22 Haziran 2021 #10 GTX 10xx-16xx ve RTX 20xx-30xx serileri de bu özellikten yararlanabilecek.