5500XT iadesine kart onerisi

lavolpe irl

Decapat
Daha fazla  
Selamlar İncehesap'tan sistem aldim, RX 5500 XT isimli ekran karti hata veriyordu, iade istemiyle gonderdim. İncehesap'ta sorunlu buldu karti, iade istemiyle göndermiştim ama geçen 10 gunde ekran karti fiyatlari bayağı artti, bana 1800'ler civarında bir ücret iade edilecek ya da muadil bir kart verilecek anladığım kadarıyla. Üstüne 300 400 civari bir rakam ekleyebilirim. Sizce nasil bir yol izleyeyim. Teşekkürler. Sistemim;
R3 3100.
B450M S2H.
8 GB 3000MHz.
650W Gamepower ( değişmem gerek öneri verebilirseniz makbule geçer ucuz olmali ama ) şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz zorlayıp bu kartı almanızı tavsiye ederim. Güç kaynağı olarak tam bütçe belirtmemişsiniz ama şu modelleri önerebilirim;

Hocam Palitin mi soğutması iyi Zotac'ın mı?

Önerdiğiniz siteler ne kadar güvenilir acaba ona göre hareket edeyim

Game Garaj kesinlikle güvenilirdir. Akakçe' den alışveriş yaparken mağaza detaylarına bakıp en yüksek puana sahip olan mağazadan satın alabilirsiniz.

Sapphire Pulse 5500 XT 8 GB + 8 GB RAM veya Palit 1660 Super. Tek kanal RAM kullanıyorsun onu yükseltmen gerekli.

Selam seninde benzer bir konun vardi değil mi? 5500XT'den yoruldum, AMD tarafindan ekran karti almak pişmanlik gözümde artik evet 8 GB RAM daha şart ama bir ekran karti gelsin zamani gelir diye dusunuyorum onun. Onerilerden gelen 1660 Super'lerden alirim diye düşünüyorum. Umarim sorun yaşamam. Başka önerisi olan herkese açığım, yardima muhtacim şu an.

@lavolpe irl ben kartımdan memnunum. Seninki büyük ihtimalle teknik arızalı çıktı her kartta olabiliyor. Özellikle Sapphire Pulse ve 8 GB modelini önerdim, bütçene göre en uygun 1660S ise Palit modeli. Dilediğini alabilirsin. 2x8 GB RAM hem çift kanal hem de boyut olarak günümüzde şart. Onu unutma yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…