Selamlar İncehesap'tan sistem aldim, RX 5500 XT isimli ekran karti hata veriyordu, iade istemiyle gonderdim. İncehesap'ta sorunlu buldu karti, iade istemiyle göndermiştim ama geçen 10 gunde ekran karti fiyatlari bayağı artti, bana 1800'ler civarında bir ücret iade edilecek ya da muadil bir kart verilecek anladığım kadarıyla. Üstüne 300 400 civari bir rakam ekleyebilirim. Sizce nasil bir yol izleyeyim. Teşekkürler. Sistemim;
R3 3100.
B450M S2H.
8 GB 3000MHz.
650W Gamepower ( değişmem gerek öneri verebilirseniz makbule geçer ucuz olmali ama ) şimdiden teşekkürler.
Zotac GeForce GTX 1660 Super Twin 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.151,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.151,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Selam seninde benzer bir konun vardi değil mi? 5500XT'den yoruldum, AMD tarafindan ekran karti almak pişmanlik gözümde artik evet 8 GB RAM daha şart ama bir ekran karti gelsin zamani gelir diye dusunuyorum onun. Onerilerden gelen 1660 Super'lerden alirim diye düşünüyorum. Umarim sorun yaşamam. Başka önerisi olan herkese açığım, yardima muhtacim şu an.
@lavolpe irl ben kartımdan memnunum. Seninki büyük ihtimalle teknik arızalı çıktı her kartta olabiliyor. Özellikle Sapphire Pulse ve 8 GB modelini önerdim, bütçene göre en uygun 1660S ise Palit modeli. Dilediğini alabilirsin. 2x8 GB RAM hem çift kanal hem de boyut olarak günümüzde şart. Onu unutma yeterli.
5500 XT 8 GB modeli ile açılan tüm konulara aynı şeyleri yazmak yerine 8 aydır kullandığım bu kartın incelemesini yapmak daha yararlı olur diye düşündüm. Öncelikle en çok sorulan ve merak edilenleri yanıtlayarak başlamak istiyorum. S: 5500 XT çok ısınıp güç tüketiyor mu? C: Hayır. Oyunlarda...