5500XT iadesine kart onerisi

S kisminda yazdiginiz WattMan siyah ekran çökme hatalarinin hepsini yaşamam ayri bir ironi ama zaten dediginiz uzere büyük ihtimalle teknik sorun var ki 10 gundur inceleyip RAM sıkıntısı diyen İncehesap bile benim ustelemem üzerine tekrar test edip kartta hata buldu, ASUS'a gönderdi. Onun dişinda bazi oyunlarda hata verip bazilarinda vermiyordu, vermediği oyunlarda da gerçekten ust duzey calisiyordu. Ama yine de cok fazla insan yasamis benim yaşadığım sorunlari, o yüzden iade ile kart degismek istedim, param ve zamanimla kumar oynuyor gibi hissediyorum.

50 kez uyarmama rağmen İncehesap bana sormadan kargolamiş ve gelmiş bile, ama ASUS kartta hata bulmuş ve değişim yapmiş. Umarim hakli çıkarsınız

@lavolpe irl bu da arıza çıkarırsa yine iade olacak endişelenme. Ama dediğim gibi bu üretim hatası gibi geliyor bana. 5500 XT, sistemine 1660 takmaktan farksız sürücü, stabilite ve performans olarak. Kalan bütçeni de 2x8 GB yapmak için kullanırsın (Cyberpunk 2077'de 1x8 GB RAM kullananlar ölüyor şu anda mesela). Umarım sorun çıkmaz böylesi senin için de iyi olacak.

Umarim, bu arada cyberpunkda kaç fps aliyorsunuz şuan

Keşke, 4 GB modeli ne yazık ki, mid tier oyuncu ve editör olduğum için şimdilik yeter diye umuyorum 2 3 yil içinde ust modele geçerim herhalde. Videoyu bekliyoruz merakla efenim.

@kino an itibariyle yeni kartida kaybettik son önerilen update i indirdim, herşey iyi hoş witcher 3 de bi anda siyah ekran daha sonra ses kesilmesi, kapat aç yapinca da ekran gelmiyor, kasa monitor calistigi halde kablolar bozuk olmadigi halde.biosa bile giremiyorum. Oysa çok begenmistim verdigi performansi da, yazik oldu. Çok moral bozucu oldu benim için. Gerçekten guzel bi kart ama 2 yeni kart peş peşe sorun yaşamamda benim şansim herhalde lol.

@lavolpe irl bayağı şaşırdım. En son bilgisayarını ne zaman kullandın, başka ekran kartıyla kullanıyor muydun bu geçen sürede? Arızalı RAM olma ihtimali olabilir bir yandan da çünkü BIOS'a bile girememek kafamı karıştırdı. Üst üste gelen iki kartın da arızalı olma ihtimali çok düşük çünkü. Servise gönderdin veya iade ettin mi bilmiyorum ama şu anda önerim o kartı başka bir bilgisayarda denemen olur. Arkadaş, internet kafe, bilgisayarcı vb. kartın sorunlu olduğundan emin olmak için. Sisteminde başka bir sorun olma ihtimali olabilir eğer ASUS ciddi ciddi iki kartta da batırmadıysa.

Selam, bu arada kart konusunda her şeyi sana danisiyorum, rahatsiz etmiyorumdur umarim. Kart konusunda forumda en bilgili ve ilgili kişi sensin sanirim. Kartla ilgili bir durum değilmiş sanirsam, kablolar dahil bilgisayardaki her parçayi söküp tekrar takmam sonucunda düzeldi. RAM hatasi ya da kablo tarafinda incehesabin sorunuydu sanirim. Önceki siyah ekran hatalarıyla tipatip benzer olunca patladik dedim de çok aceleci davranmişim. İlgin için teşekkür ederim. Bu arada kart açilişta sizde de yuksek bir ses çıkarıp normalde dönüyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…