fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.039 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 20 Haziran 2022 #1 Ekran kartı 5500XT. İşlemci 3600 Hayatım boyunca hiç oyun bitirmedim çok çabuk sıkılıyorum 1 2 kez girdikten sonra giresim gelmiyor. Hemen içine çeken güzel bir oyun öneriniz var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2022
Hayatım boyunca hiç oyun bitirmedim çok çabuk sıkılıyorum 1 2 kez girdikten sonra giresim gelmiyor. Hemen içine çeken güzel bir oyun öneriniz var mıdır?
O omer35kaya Megapat Katılım 11 Temmuz 2016 Mesajlar 684 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #2 Hocam bende öyle oyunlardan çabuk sıkılan biriyim fakat Dying Light 1'in hikayesi süper sarıyor öneririm. Oynamadıysanız Witcher 3 de sarar.
Hocam bende öyle oyunlardan çabuk sıkılan biriyim fakat Dying Light 1'in hikayesi süper sarıyor öneririm. Oynamadıysanız Witcher 3 de sarar.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 20 Haziran 2022 #3 RDR2.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 21 Haziran 2022 #4 God of War veya Witcher 3 olabilir.
fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.039 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 21 Haziran 2022 #5 omer35kaya dedi: Hocam bende öyle oyunlardan çabuk sıkılan biriyim fakat Dying Light 1'in hikayesi süper sarıyor öneririm. Oynamadıysanız Witcher 3 de sarar. Genişletmek için tıkla... Artoria Pendragon dedi: God of War veya Witcher 3 olabilir. Genişletmek için tıkla... Lafonde dedi: RDR2. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam GoW dışında hepsini denedim ama bitiremedim.
omer35kaya dedi: Hocam bende öyle oyunlardan çabuk sıkılan biriyim fakat Dying Light 1'in hikayesi süper sarıyor öneririm. Oynamadıysanız Witcher 3 de sarar. Genişletmek için tıkla... Artoria Pendragon dedi: God of War veya Witcher 3 olabilir. Genişletmek için tıkla... Lafonde dedi: RDR2. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam GoW dışında hepsini denedim ama bitiremedim.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 21 Haziran 2022 #6 fiqt dedi: Teşekkürler hocam GoW dışında hepsini denedim ama bitiremedim. Genişletmek için tıkla... Bu arada stardew valleyde deneyebilirsiniz garip gelebilir ama güzel oyundur fiyatina gore.
fiqt dedi: Teşekkürler hocam GoW dışında hepsini denedim ama bitiremedim. Genişletmek için tıkla... Bu arada stardew valleyde deneyebilirsiniz garip gelebilir ama güzel oyundur fiyatina gore.
fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.039 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 21 Haziran 2022 #7 Artoria Pendragon dedi: Bu arada stardew valleyde deneyebilirsiniz garip gelebilir ama güzel oyundur fiyatina gore. Genişletmek için tıkla... Oynadığım tek oyun hocam yaklaşık 400saatim var yine de teşekkür ederim.
Artoria Pendragon dedi: Bu arada stardew valleyde deneyebilirsiniz garip gelebilir ama güzel oyundur fiyatina gore. Genişletmek için tıkla... Oynadığım tek oyun hocam yaklaşık 400saatim var yine de teşekkür ederim.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 21 Haziran 2022 #8 fiqt dedi: Oynadığım tek oyun hocam yaklaşık 400saatim var yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Benim de 130 saatim var ve bende oyunlara başladığımda pek ilerleyemiyorum genelde. Stardewin başka bir havasi var
fiqt dedi: Oynadığım tek oyun hocam yaklaşık 400saatim var yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Benim de 130 saatim var ve bende oyunlara başladığımda pek ilerleyemiyorum genelde. Stardewin başka bir havasi var