F Faik Kaygısız Centipat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar laptopdan oyun oynuyorum: 8 GB RAM. i7 işlemci 2 nesil 2.00GHz işlemci. 2 GB ekran kartı NVIDIA 550M. Ama bazıları 8 GB RAM ile Valorant oynuyor donmuyor ama benimkisi donuyor. Sebebi işlemcinin yavaş olmasında mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2022
Arkadaşlar laptopdan oyun oynuyorum: 8 GB RAM. i7 işlemci 2 nesil 2.00GHz işlemci. 2 GB ekran kartı NVIDIA 550M. Ama bazıları 8 GB RAM ile Valorant oynuyor donmuyor ama benimkisi donuyor. Sebebi işlemcinin yavaş olmasında mı?
G GT 740 Picopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #2 Faik Kaygısız dedi: Arkadaşlar laptopdan oyun oynuyorum: 8 GB RAM. i7 işlemci 2 nesil 2.00GHz işlemci. 2 GB ekran kartı NVIDIA 550M. Ama bazıları 8 GB RAM ile Valorant oynuyor donmuyor ama benimkisi donuyor. Sebebi işlemcinin yavaş olmasında mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın ısındığı için olabilir, laptop soğutucusu almanı öneririm.
Faik Kaygısız dedi: Arkadaşlar laptopdan oyun oynuyorum: 8 GB RAM. i7 işlemci 2 nesil 2.00GHz işlemci. 2 GB ekran kartı NVIDIA 550M. Ama bazıları 8 GB RAM ile Valorant oynuyor donmuyor ama benimkisi donuyor. Sebebi işlemcinin yavaş olmasında mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın ısındığı için olabilir, laptop soğutucusu almanı öneririm.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 4 Eylül 2022 #3 Faik Kaygısız dedi: Arkadaşlar laptopdan oyun oynuyorum: 8 GB RAM. i7 işlemci 2 nesil 2.00GHz işlemci. 2 GB ekran kartı NVIDIA 550M. Ama bazıları 8 GB RAM ile Valorant oynuyor donmuyor ama benimkisi donuyor. Sebebi işlemcinin yavaş olmasında mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın ısınıyor olabilir.
Faik Kaygısız dedi: Arkadaşlar laptopdan oyun oynuyorum: 8 GB RAM. i7 işlemci 2 nesil 2.00GHz işlemci. 2 GB ekran kartı NVIDIA 550M. Ama bazıları 8 GB RAM ile Valorant oynuyor donmuyor ama benimkisi donuyor. Sebebi işlemcinin yavaş olmasında mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın ısınıyor olabilir.