Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 11 Ocak 2023 #21 fiqt dedi: Hocam mekanik arıyorsanız bunu öneririm ama bu fiyata membran almanız daha uzun ömürlü olur. Gamepower ve Rampage ürünleri beni şu ana kadar hiç mutlu etmedi. Genişletmek için tıkla... Bu klavyeyi önermem kullandım pişman oldum. Almayın aldırtmayın. Çoğu insanın başına da gelen bir olay olan tuş basmama oluyor sonradan.
fiqt dedi: Hocam mekanik arıyorsanız bunu öneririm ama bu fiyata membran almanız daha uzun ömürlü olur. Gamepower ve Rampage ürünleri beni şu ana kadar hiç mutlu etmedi. Genişletmek için tıkla... Bu klavyeyi önermem kullandım pişman oldum. Almayın aldırtmayın. Çoğu insanın başına da gelen bir olay olan tuş basmama oluyor sonradan.
fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.039 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 11 Ocak 2023 #22 Faraenn dedi: Bu klavyeyi önermem kullandım pişman oldum. Almayın aldırtmayın. Çoğu insanın başına da gelen bir olay olan tuş basmama oluyor sonradan. Genişletmek için tıkla... Zaten arkadaş öbür önerdiğim klavyeyi aldı ben de bu fiyatlar da mekanik önermiyorum zaten.
Faraenn dedi: Bu klavyeyi önermem kullandım pişman oldum. Almayın aldırtmayın. Çoğu insanın başına da gelen bir olay olan tuş basmama oluyor sonradan. Genişletmek için tıkla... Zaten arkadaş öbür önerdiğim klavyeyi aldı ben de bu fiyatlar da mekanik önermiyorum zaten.
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 11 Ocak 2023 #23 fiqt dedi: Zaten arkadaş öbür önerdiğim klavyeyi aldı ben de bu fiyatlar da mekanik önermiyorum zaten. Genişletmek için tıkla... En iyisini yapmış. Yanlış anlamayın size bir şey demedim. Bu bütçelerde zaten bu klavyeler belli.
fiqt dedi: Zaten arkadaş öbür önerdiğim klavyeyi aldı ben de bu fiyatlar da mekanik önermiyorum zaten. Genişletmek için tıkla... En iyisini yapmış. Yanlış anlamayın size bir şey demedim. Bu bütçelerde zaten bu klavyeler belli.
Roninshi Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 534 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #24 baldas dedi: Bütçeyi 1 TL bile aşamam. Oyun için... Genişletmek için tıkla... MSI GG VIGOR GK30 TR RGB Gaming Klavye MSI GG VIGOR GK30 TR RGB Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr Bu klavye hatta yanında mouse ile birlikte büyük indirimler alıyor diye hatırlıyorum. 350 TL'ye düştüğünde almıştım. Aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz.
baldas dedi: Bütçeyi 1 TL bile aşamam. Oyun için... Genişletmek için tıkla... MSI GG VIGOR GK30 TR RGB Gaming Klavye MSI GG VIGOR GK30 TR RGB Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr Bu klavye hatta yanında mouse ile birlikte büyük indirimler alıyor diye hatırlıyorum. 350 TL'ye düştüğünde almıştım. Aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz.
fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.039 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 11 Ocak 2023 #25 Roninshi dedi: MSI GG VIGOR GK30 TR RGB Gaming Klavye MSI GG VIGOR GK30 TR RGB Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr Bu klavye hatta yanında mouse ile birlikte büyük indirimler alıyor diye hatırlıyorum. 350 TL'ye düştüğünde almıştım. Aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz. Eki Görüntüle 1629199 Genişletmek için tıkla... Hocam bu piyasada indirim beklemek saçma olur bence zaten arkadaş aldı biraz daha beklese attığımız klavyeler bile 600 700tl olabilir.
Roninshi dedi: MSI GG VIGOR GK30 TR RGB Gaming Klavye MSI GG VIGOR GK30 TR RGB Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr Bu klavye hatta yanında mouse ile birlikte büyük indirimler alıyor diye hatırlıyorum. 350 TL'ye düştüğünde almıştım. Aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz. Eki Görüntüle 1629199 Genişletmek için tıkla... Hocam bu piyasada indirim beklemek saçma olur bence zaten arkadaş aldı biraz daha beklese attığımız klavyeler bile 600 700tl olabilir.
Roninshi Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 534 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #26 fiqt dedi: Hocam bu piyasada indirim beklemek saçma olur bence zaten arkadaş aldı biraz daha beklese attığımız klavyeler bile 600 700TL olabilir. Genişletmek için tıkla... Genelde indirimde gördüğüm için söylemiştim. Satıcı Hepsiburada. İndirim gelebilir. Fakat dediğiniz gibi beklemekte fayda yok.
fiqt dedi: Hocam bu piyasada indirim beklemek saçma olur bence zaten arkadaş aldı biraz daha beklese attığımız klavyeler bile 600 700TL olabilir. Genişletmek için tıkla... Genelde indirimde gördüğüm için söylemiştim. Satıcı Hepsiburada. İndirim gelebilir. Fakat dediğiniz gibi beklemekte fayda yok.
fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.039 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 11 Ocak 2023 #27 Roninshi dedi: Genelde indirimde gördüğüm için söylemiştim. Satıcı Hepsiburada. İndirim gelebilir. Fakat dediğiniz gibi beklemekte fayda yok. Genişletmek için tıkla... Evet hocam sizin adınıza sevindim gayet ucuza almışsınız.
Roninshi dedi: Genelde indirimde gördüğüm için söylemiştim. Satıcı Hepsiburada. İndirim gelebilir. Fakat dediğiniz gibi beklemekte fayda yok. Genişletmek için tıkla... Evet hocam sizin adınıza sevindim gayet ucuza almışsınız.
Roninshi Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 534 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #28 fiqt dedi: Evet hocam sizin adınıza sevindim gayet ucuza almışsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Herkes böyle yararlanabilse keşke.
fiqt dedi: Evet hocam sizin adınıza sevindim gayet ucuza almışsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Herkes böyle yararlanabilse keşke.
CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.269 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ocak 2023 #29 Gamenote KB857l tavsiye ederim
Van Der Linde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 2.019 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 6700xt Ryzen 5 5600 3x8 Corsair Vengeance RGB Pro Gigabyte B550 Gaming X V2 Zalman N5 MF Corsair VS550 (Turuncu etiket) bomba 1TB Kioxia Exceria G2 250GB Samsung 870 Evo 2x 1TB WD10EZEX Cinsiyet Erkek Meslek theeroticbarber çalışanı 11 Ocak 2023 #30 baldas dedi: param bitti Genişletmek için tıkla... tmmdir