offlinedota75
Decapat
550TL ile mouse önerilerinizi bekliyorum. Elimin boyutu büyük.
Tutuş şekliniz nedir?
DeathAdder V2 öneririm, kullanıyorum. İncelemem:
İnceleme: Razer Deathadder V2
Asus Rog Gladius 1 faremi 3 yıl kullandıktan sonra daha iyi sensörlü ve hafif bir fare arayışına girdim. Asus Rog Gladius 1 almadan önce de gözüm Razer Deathadder Elite tarzı Razer ürünlerinde idi ama o zaman hem pahalılardı ve kronik sorunlar da olabiliyordu Razer farelerde. Asus Rog Gladius...www.technopat.net
DeathAdder V2 öneririm, kullanıyorum. İncelemem:
İnceleme: Razer Deathadder V2
Asus Rog Gladius 1 faremi 3 yıl kullandıktan sonra daha iyi sensörlü ve hafif bir fare arayışına girdim. Asus Rog Gladius 1 almadan önce de gözüm Razer Deathadder Elite tarzı Razer ürünlerinde idi ama o zaman hem pahalılardı ve kronik sorunlar da olabiliyordu Razer farelerde. Asus Rog Gladius...www.technopat.net
Mamba Elit daha eski bir model, Deathadder V2 daha iyi.Şu anki farem küçük oldugu için pençe şeklinde kullanıyorum.
Mamba elit mi daha iyidir yoksa bu mu hocam.
Bende olmadı. Garanti bitmeden böyle deformasyonlar yüzünden yeni ürün vermeleri lazım normalde. Bu çeşit tepe seviye ürün ve markalarda değişim yapılır genelde.Ben de 1 seneden fazla kullanıyorum ve çok memnunum. Ama ben de sol tarafı baş parmağımı koyduğum yer soyuldu. Siz de böyle bir sorun var mı? Garantiye versem düzeltilir mi acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.