550W 6750XT'ye yeterli mi?

6750 XT maksimum güçte 250 Watt kadar çekiyor olmalı, işlemciyi de bu hesaba katarsak toplamları 315 Watt edecektir. Diğer her şeyi topladığınızda yüksek ihtimalle yetecektir ama sınırda olacak. Overclock vesaire yapmayı düşünüyorsanız ve ileride geliştirmenin daha kolay olabilmesi için 650-750 Watt arası almanızı tavsiye ederim.

Sınırda ancak yeterli.

650 daha garanti olur gibi.

Hocam 6750XT en fazla 260 çekse desek. Anakart+işlemciye 100 dersek bence pek sınırda kalmaz ya. Yanlış mıyım?

6750 XT maksimum güçte 250 watt kadar çekiyor olmalı, işlemciyi de bu hesaba katarsak toplamları 315 watt edecektir. Diğer her şeyi topladığınızda yüksek ihtimalle yetecektir ama sınırda olacak. Overclock vesaire yapmayı düşünüyorsanız ve ileride geliştirmenin daha kolay olabilmesi için 650-750 watt arası almanızı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim cevaplarınız için.
Bir de salonumuzdaki TV 4K.
Ben 4K ya da 2K oynamak istiyorum arada her zaman değil.
Bu süreçte sanırım ekran kartına daha fazla yük biniyormuş siz daha iyi bilirsiniz. Bir sıkıntı çıkarır mı?

Teşekkür ederim cevaplarınız için.
Bir de salonumuzdaki TV 4K.
Ben 4K ya da 2K oynamak istiyorum arada her zaman değil.
Bu süreçte sanırım ekran kartına daha fazla yük biniyormuş siz daha iyi bilirsiniz. Bir sıkıntı çıkarır mı?
Bir sıkıntı çıkarmaz hocam. Kullanabilirsiniz.

Bir sıkıntı çıkarmaz hocam. Kullanabilirsiniz.

Reis sağ ol normalde güvenmem ama 12vdan 550'nin hepsini verince acaba dedim doğrusu.

Sınırda ancak yeterli.

650 daha garanti olur gibi.

Hocam 6750XT en fazla 260 çekse desek. Anakart+işlemciye 100 dersek bence pek sınırda kalmaz ya. Yanlış mıyım?

6750 XT maksimum güçte 250 watt kadar çekiyor olmalı, işlemciyi de bu hesaba katarsak toplamları 315 watt edecektir. Diğer her şeyi topladığınızda yüksek ihtimalle yetecektir ama sınırda olacak. Overclock vesaire yapmayı düşünüyorsanız ve ileride geliştirmenin daha kolay olabilmesi için 650-750 watt arası almanızı tavsiye ederim.

Abiler bir de AMD de güç düşük kalırsa WattMan yeme şansımız artıyormuş doğru mu?
Yer miyim ben 550W ile WattMan.

Abiler bir de AMD de güç düşük kalırsa WattMan yeme şansımız artıyormuş doğru mu?
Yer miyim ben 550W ile WattMan
6000 Serisinde wattman hataları bayağı bir azaltıldı diyebiliriz hocam. Sizin şuan kullandığınız PSU ilk mesajda belirttiğiniz PSU mu yoksa yeni PSU mu alacaksınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı