550W güç kaynağı 6750XT için yeterli mi?

650W bir psu almanız daha sağlıklı olur. AMD kartları sınırda kullanmak pek sağlıklı sonuçlar vermiyor.

6750 alacağım sanırım da benim takıldığım nokta arkadaşın NZXT'ye kalitesiz marka demesi ömrümde ilk defa falan duydum NZXT'ye kalitesiz dendiğini.

Yetmeyecektir minimum 650w öneririm imkan varsa 750w alarak ileriye dönük yapılabilir

6750XT 280W, 110W CPU, 50W diğer bileşenler çeker, 440W sistemi bu PSU rahatlıkla çalıştırır.

6800XT için bu güç 500W dayanıyor, bu riske alınmaz, belki yetecektir ama PSU'nun canı da çıkar.

PSU'ların spike dayanımları kendi güçlerinin çok üzerinde olur, özellikle NZXT PSU'larda bu çok yüksek oluyor, bu PSU için koruma verisi bulamadım ama tahimin 800W civarı bir spike dayanımı vardır.

Sıfırdan alınacaksa 550W tabii ki alınmamalı, elde varsa 6750XT ile kullanılabilir.

Son düzenleme:

Teşekkürler.

Kaynak?

Normal, bilgisi olmayan konuşuyor işte. Overall olarak bahsediyorsak çıkardığı PSU'ların %90'ı kaliteli. Zaten rakiplerine göre ürün yelpazesi de epey az.

NZXT C serisi cultist-network PSU tier listde C-Low end sırasında yer alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…