Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.658 Çözümler 10 Yer İstanbul 21 Mayıs 2023 #21 TheWylde dedi: Hocam bide bana kablolu lazım üzerlerinde kabloları takılı olarak satılıyor dimi ? Genişletmek için tıkla... PSU'ların kutu içeriğinde kendi kabloları olur zaten.
TheWylde dedi: Hocam bide bana kablolu lazım üzerlerinde kabloları takılı olarak satılıyor dimi ? Genişletmek için tıkla... PSU'ların kutu içeriğinde kendi kabloları olur zaten.
TheWylde Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 156 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1660 SUPER TWİNFROZ 7 , B450M GAMİNGPLUS , AMD 5 5500 Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #22 Eagle_Paw dedi: PSU'ların kutu içeriğinde kendi kabloları olur zaten. Genişletmek için tıkla... Ya Eagle_Paw dedi: PSU'ların kutu içeriğinde kendi kabloları olur zaten. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ozaman ben msı alıyorum çok teşekkür ederim yardımıniz icin
Eagle_Paw dedi: PSU'ların kutu içeriğinde kendi kabloları olur zaten. Genişletmek için tıkla... Ya Eagle_Paw dedi: PSU'ların kutu içeriğinde kendi kabloları olur zaten. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ozaman ben msı alıyorum çok teşekkür ederim yardımıniz icin