550W PSU ile RX 7700XT kullanılır mı?

N3F3S

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Sapphire Pulse RX 7700XT almak istiyorum ama şu anda DeepCool PK550D PSU kullanıyorum ve PSU'da yabancıların pigtail dediği tek PCI-e kablosu var (tek kablo 2 tane 8 pin girişi).
Ekran kartını bu şekilde bağlamayı düşünüyorum ama sizce 550W PSU RX 7700XT'ye yeter mi ve pigtail şeklinde bağlamak zararlı mı?

Beslemesinin imkanı yok normal günlük kullanımda problem yaşamazsın ama kart kendi başına 250 watt çekiyor sistem 200 watt çekse %82'lik verimlilikten direk sorun yaşarsın.

Beslemesinin imkanı yok normal günlük kullanımda problem yaşamazsın ama kart kendi başına 250 watt çekiyor sistem 200 watt çekse %82'lik verimlilikten direk sorun yaşarsın.
Çok arafta bir durum hocam 5 PSU hesaplama sitesinden 4 ü maksimum 500W çektiriyor Reddit'de 50/50 oranlar arada kaldım baya.

Sen kartı al tak sisteme, gerekli testleri yap kullanmaya başla. Sorun çıkarsa PSU değiştirirsin olur biter. Tekrar söylüyorum sorun cikarmayacaktir.
Bir süre PSU değiştirme gibi pek imkanım yok hocam maalesef.
Bağlamamak daha stabil güç veriyor ama çok kritik bir sorun değil diye biliyorum.
Yanlışım varsa düzeltsinler.
Bende bazı yerlerde öyle gördüm ama pek de önerilen bir durum değilmiş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…