L leonskennedy Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #1 Fotoğrafını çektiğim şey PSU'mun özellikleri, nasıl? Elektrik kesintilerine dayanır mı? Kaliteli mi? Ne kadar ömrü var? Akım korumalı priz alınır mı?
Fotoğrafını çektiğim şey PSU'mun özellikleri, nasıl? Elektrik kesintilerine dayanır mı? Kaliteli mi? Ne kadar ömrü var? Akım korumalı priz alınır mı?
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 9 Mart 2024 #2 leonskennedy dedi: Fotoğrafını çektiğim şey PSU'mun özellikleri, nasıl? Elektrik kesintilerine dayanır mı? Kaliteli mi? Ne kadar ömrü var? Akım korumalı priz alınır mı? Eki Görüntüle 2136398 Genişletmek için tıkla... PSU'nun tamamini atar misiniz? Marka kalitelidir ama sorun cikaracagini dusunmuyorum. HV Pro serisi sanirsam. Guzeldir.
leonskennedy dedi: Fotoğrafını çektiğim şey PSU'mun özellikleri, nasıl? Elektrik kesintilerine dayanır mı? Kaliteli mi? Ne kadar ömrü var? Akım korumalı priz alınır mı? Eki Görüntüle 2136398 Genişletmek için tıkla... PSU'nun tamamini atar misiniz? Marka kalitelidir ama sorun cikaracagini dusunmuyorum. HV Pro serisi sanirsam. Guzeldir.
5 555108 Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 5.336 Çözümler 3 9 Mart 2024 #3 FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe model bu sanırım. Sıkıntı çıkarmaz sağlam modellerdendir.
FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe model bu sanırım. Sıkıntı çıkarmaz sağlam modellerdendir.
L leonskennedy Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #4 557260 dedi: PSU'nun tamamini atar misiniz? Marka kalitelidir ama sorun cikaracagini dusunmuyorum. HV Pro serisi sanirsam. Guzeldir. Genişletmek için tıkla... Sistemden çıkartıp fotoğrafını çekemem ama modeli budur hocam FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W
557260 dedi: PSU'nun tamamini atar misiniz? Marka kalitelidir ama sorun cikaracagini dusunmuyorum. HV Pro serisi sanirsam. Guzeldir. Genişletmek için tıkla... Sistemden çıkartıp fotoğrafını çekemem ama modeli budur hocam FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W
oznt Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #5 Marka kaliteli FSP Power Boost Rampage gibi markalara güvenebilirsiniz.
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 9 Mart 2024 #6 leonskennedy dedi: Sistemden çıkartıp fotoğrafını çekemem ama modeli budur hocam FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Genişletmek için tıkla... Evet kaliteli, saglam modeldir. Aklinizda bir sey kalmasin rahatlikla kullanabilirsiniz. oznt dedi: Marka kaliteli FSP Power Boost Rampage gibi markalara güvenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Powerboost ve Rampage mi??
leonskennedy dedi: Sistemden çıkartıp fotoğrafını çekemem ama modeli budur hocam FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Genişletmek için tıkla... Evet kaliteli, saglam modeldir. Aklinizda bir sey kalmasin rahatlikla kullanabilirsiniz. oznt dedi: Marka kaliteli FSP Power Boost Rampage gibi markalara güvenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Powerboost ve Rampage mi??
oznt Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #7 557260 dedi: Evet kaliteli, saglam modeldir. Aklinizda bir şey kalmasin rahatlikla kullanabilirsiniz. Power Boost ve Rampage mi? Genişletmek için tıkla... Ben beğeniyorum hocam Cooler Master Rampage FSP ASUS Power Boost Corsair MSI. Thermaltake Gamepower bunlar bana göre kaliteli ve güvenilir markalar ve üreticiler.
557260 dedi: Evet kaliteli, saglam modeldir. Aklinizda bir şey kalmasin rahatlikla kullanabilirsiniz. Power Boost ve Rampage mi? Genişletmek için tıkla... Ben beğeniyorum hocam Cooler Master Rampage FSP ASUS Power Boost Corsair MSI. Thermaltake Gamepower bunlar bana göre kaliteli ve güvenilir markalar ve üreticiler.
L leonskennedy Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #8 557260 dedi: Evet kaliteli, saglam modeldir. Aklinizda bir sey kalmasin rahatlikla kullanabilirsiniz. Powerboost ve Rampage mi?? Genişletmek için tıkla... Peki elektrik kesintisinde sisteme zarar gelir mi, Akım koruma,regülatör veya ups almalımıyım?
557260 dedi: Evet kaliteli, saglam modeldir. Aklinizda bir sey kalmasin rahatlikla kullanabilirsiniz. Powerboost ve Rampage mi?? Genişletmek için tıkla... Peki elektrik kesintisinde sisteme zarar gelir mi, Akım koruma,regülatör veya ups almalımıyım?
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 9 Mart 2024 #9 leonskennedy dedi: Peki elektrik kesintisinde sisteme zarar gelir mi, Akım koruma,regülatör veya ups almalımıyım? Genişletmek için tıkla... Gerekli degil. Sık sık elektrik kesiliyorsa alabilirsiniz.
leonskennedy dedi: Peki elektrik kesintisinde sisteme zarar gelir mi, Akım koruma,regülatör veya ups almalımıyım? Genişletmek için tıkla... Gerekli degil. Sık sık elektrik kesiliyorsa alabilirsiniz.
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 2.998 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #10 leonskennedy dedi: Peki elektrik kesintisinde sisteme zarar gelir mi, akım koruma, regülatör veya UPS almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Evinizde daha önce elektrik kesintisi yüzünden bozulan teknolojik alet oldu mu? Akım korumalı priz yeterli olabilir.
leonskennedy dedi: Peki elektrik kesintisinde sisteme zarar gelir mi, akım koruma, regülatör veya UPS almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Evinizde daha önce elektrik kesintisi yüzünden bozulan teknolojik alet oldu mu? Akım korumalı priz yeterli olabilir.