5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 9 Mart 2024 #11 oznt dedi: Ben beğeniyorum hocam Cooler Master Rampage FSP ASUS Power Boost Corsair MSI. Thermaltake Gamepower bunlar bana göre kaliteli ve güvenilir markalar ve üreticiler. Genişletmek için tıkla... Gamepower, Rampage, PowerBoost kalitesiz markalardir. Bir de bu markalardan PSU oneriyorsunuz. Onermeyin.
oznt dedi: Ben beğeniyorum hocam Cooler Master Rampage FSP ASUS Power Boost Corsair MSI. Thermaltake Gamepower bunlar bana göre kaliteli ve güvenilir markalar ve üreticiler. Genişletmek için tıkla... Gamepower, Rampage, PowerBoost kalitesiz markalardir. Bir de bu markalardan PSU oneriyorsunuz. Onermeyin.
L leonskennedy Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #12 Cursor dedi: Evinizde daha önce elektrik kesintisi yüzünden bozulan teknolojik alet oldu mu? Akım korumalı priz yeterli olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır olmadı, bu arada evin elektriği ve apartmanın elektriği aynı mı? Çünkü apartmanın elektriği kalitesiz otomatlar falan arıza yapıyor
Cursor dedi: Evinizde daha önce elektrik kesintisi yüzünden bozulan teknolojik alet oldu mu? Akım korumalı priz yeterli olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır olmadı, bu arada evin elektriği ve apartmanın elektriği aynı mı? Çünkü apartmanın elektriği kalitesiz otomatlar falan arıza yapıyor