550W PSU önerisi

tumu

Hectopat
Önceliğim ikinci el olmak üzere PSU önerilerinizi beklerim. 550W yazdım ama sistem (yüksek ihtimal) 1650 ve i5 4460 olacak ona yetecek kadar bir şey önerseniz de olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceliğim ikinci el olmak üzere PSU önerilerinizi beklerim. 550W yazdım ama sistem (yüksek ihtimal) 1650 ve i5 4460 olacak ona yetecek kadar bir şey önerseniz de olur.

Yaş sınırı var mı hocam bu sistemin?

Yaş sınırı var mı hocam bu sistemin?
Parolapara'yı bir ebeveyninin adına açabilirsin, İyzico için kimlik doğrulama bile gerekmiyor.

Tam da bunu atmaya gelmiştim :D

185 TL daha ne olsun, 2. el 350W bomba PSU fiyatına :)

18 sınırı sıkıntı ona bi bakayım hocam. Bu indiirmli olan patlamasın elimde iyidir değil mi?
Gayet iyi hocam güvenebilirsin, ihtiyacım olsa kesinlikle alırdım ancak kampanyayı başka üründe kullandım onun yerine :D
Tek sorunu bazılarında CW sesi olabiliyor ancak o da olsun bi zahmet, tavuk döner + içecek fiyatına sıfır ve 700W güç kaynağı alıyoruz sonuçta :D

Gayet iyi hocam güvenebilirsin, ihtiyacım olsa kesinlikle alırdım ancak kampanyayı başka üründe kullandım onun yerine :D
Tek sorunu bazılarında CW sesi olabiliyor ancak o da olsun bi zahmet, tavuk döner + içecek fiyatına sıfır ve 700W güç kaynağı alıyoruz sonuçta :D
Okul kantininde döner o kadar zaten isterse yoruldum sen çalış desin alacağım onu hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı