Bu beni aşar gibi hocam, bilerek ikinci el ağırlıklı ileriyorum amacım maksimum 1100-1200 civarına kapatmak.https://www.akakce.com/power-supply...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCx0NYTuMzzym9i-zJGpi6xd7 bu nasıldır benim de almak istediğim bir PSU.
Önceliğim ikinci el olmak üzere PSU önerilerinizi beklerim. 550W yazdım ama sistem (yüksek ihtimal) 1650 ve i5 4460 olacak ona yetecek kadar bir şey önerseniz de olur.
Yaş sınırı var mı hocam bu sistemin?Elektronik: Enermax Maxpro III EMP700W 700 W Güç Kaynağı Cashbackler ile 185 TL'ye düşme imkanı!
Fiyatı değişmemesine rağmen ucuzlayan tek ürün olabilir valla :D İyzico ve Parolapara kullanarak 184 küsür (düz hesap 185) TL'ye mâl edebilirsiniz (eğer ikisinde de hiç alışveriş yapmadıysanız). Tüm bu kampanyalar ile en son 1484 TL cashback gelmiş oluyor ve 1669 - 1484 TL'den toplamda...www.technopat.net
Parolapara 18 yaş üstü sorunsuz kayıt olabilirsin, 18 yaş altı veli onayı ile kayıt olabilirsin.Yaş sınırı var mı hocam bu sistemin?
Parolapara'yı bir ebeveyninin adına açabilirsin, İyzico için kimlik doğrulama bile gerekmiyor.Yaş sınırı var mı hocam bu sistemin?
Tam da bunu atmaya gelmiştimElektronik: Enermax Maxpro III EMP700W 700 W Güç Kaynağı Cashbackler ile 185 TL'ye düşme imkanı!
Fiyatı değişmemesine rağmen ucuzlayan tek ürün olabilir valla :D İyzico ve Parolapara kullanarak 184 küsür (düz hesap 185) TL'ye mâl edebilirsiniz (eğer ikisinde de hiç alışveriş yapmadıysanız). Tüm bu kampanyalar ile en son 1484 TL cashback gelmiş oluyor ve 1669 - 1484 TL'den toplamda...www.technopat.net
18 sınırı sıkıntı ona bi bakayım hocam. Bu indiirmli olan patlamasın elimde iyidir değil mi?Parolapara'yı bir ebeveyninin adına açabilirsin, İyzico için kimlik doğrulama bile gerekmiyor.
Tam da bunu atmaya gelmiştim
185 TL daha ne olsun, 2. el 350W bomba PSU fiyatına![]()
Gayet iyi hocam güvenebilirsin, ihtiyacım olsa kesinlikle alırdım ancak kampanyayı başka üründe kullandım onun yerine18 sınırı sıkıntı ona bi bakayım hocam. Bu indiirmli olan patlamasın elimde iyidir değil mi?
Okul kantininde döner o kadar zaten isterse yoruldum sen çalış desin alacağım onu hocam.Gayet iyi hocam güvenebilirsin, ihtiyacım olsa kesinlikle alırdım ancak kampanyayı başka üründe kullandım onun yerine
Tek sorunu bazılarında CW sesi olabiliyor ancak o da olsun bi zahmet, tavuk döner + içecek fiyatına sıfır ve 700W güç kaynağı alıyoruz sonuçta![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.