benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 21 Aralık 2020 #11 Ek01000 dedi: Açıkçası ben sorun yaratacağını düşünmüyorum. Daha demin bir arkadaşa denemiştik. Test olarak RTX 3070 ve 3600X kullandık. Bunda rağmen 421W'lık bir tüketim göründü. Yinede fazladan fikirden zarar gelmez. @RPM Eki Görüntüle 793064 Genişletmek için tıkla... Hocam deneyimler çok önemli teşekkür ederim içim rahatladı. ableben dedi: Sistemi zorlayacak şeyler yapacaksanız yetmeyebilir. Düşük seviye oyunlar için bir süre götürür. Genişletmek için tıkla... Hocam Rust veya Cyberpunk oynuyorum yoğunluklu olarak. Bir de test yaptım siteden böyle gösteriyor : Load Wattage:275 W Recommended UPS rating:600 VA Recommended PSU Wattage:325 W Site : Power Supply Calculator - PSU Calculator | OuterVision Arkadaşlar böyle bir sistem kullanan varsa lütfen yazsın deneyimler benim için çok önemli.
Ek01000 dedi: Açıkçası ben sorun yaratacağını düşünmüyorum. Daha demin bir arkadaşa denemiştik. Test olarak RTX 3070 ve 3600X kullandık. Bunda rağmen 421W'lık bir tüketim göründü. Yinede fazladan fikirden zarar gelmez. @RPM Eki Görüntüle 793064 Genişletmek için tıkla... Hocam deneyimler çok önemli teşekkür ederim içim rahatladı. ableben dedi: Sistemi zorlayacak şeyler yapacaksanız yetmeyebilir. Düşük seviye oyunlar için bir süre götürür. Genişletmek için tıkla... Hocam Rust veya Cyberpunk oynuyorum yoğunluklu olarak. Bir de test yaptım siteden böyle gösteriyor : Load Wattage:275 W Recommended UPS rating:600 VA Recommended PSU Wattage:325 W Site : Power Supply Calculator - PSU Calculator | OuterVision Arkadaşlar böyle bir sistem kullanan varsa lütfen yazsın deneyimler benim için çok önemli.
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #12 Yeter ve artar, 3060 Ti 2060S'dan biraz daha güç tüketiyor. Oradan mantık yürüt. Kaliteli bir 500W bile yeter anlayacağın. regenaton dedi: Darboğaz yapma ihtimali yüksek. NVIDIA 600W minimum öneriyor. Genişletmek için tıkla... Şişirilmiş değerler onlar.
Yeter ve artar, 3060 Ti 2060S'dan biraz daha güç tüketiyor. Oradan mantık yürüt. Kaliteli bir 500W bile yeter anlayacağın. regenaton dedi: Darboğaz yapma ihtimali yüksek. NVIDIA 600W minimum öneriyor. Genişletmek için tıkla... Şişirilmiş değerler onlar.