Klavyeye 125 tl verme bence. Tek renk değil ama Bloody B2100 işini görür. Gökkuşağı renginde. Makrolu mouse, led ışıklı güzel bi klavye veriyor. Ayrı olarak kol koyma yeride veriyor. Ben kullanıyorum gayet memnunum. Bide 24'' almana gerek yok. Tabi büyük ekran seviyorsan sana bağlı birşey ama AOC'un 22'' 400 TL'lik monitörünü alıp bi parçanı yükseltebilirsin. Oyun için alıyorsan 32 GB Ram alma bence 16 yeterlidir. Daha sonradan yükseltme yapabilirsin. Kendi seçimini kendin yapabilirsin ama yinede ben söyliyim. Fiyatını düşürmeye çalışıyorum. Şöylede bi sistem var bu sistem gayet iyi bunun üzerine ekleme yapabilirsin. Youtube'de Ozone9 diye bi eleman var benim dediğim ekran kartının testlerini yapıyor. Gta 5 gibi oyunlarda ultrada 40-50 fps alıyor. İstersen oradan bakabilirsin testlerede. Ben şöyle paylaşıyim sistemi. Oradaki Deep Cool Gammax CPU Soğutucu yerine en alttakini tercih et. En alta siyah bir şekilde yazdım. Coolmer Master'ın bi CPU Soğutucusu. Bunun üzerine o klavye, mouse gibi şeyleri ekleyebilirsin. 3400-3500 TL civarı tutuyor.
Aralarında çok bir fark yok. En fazla 6 fps. Benim dediğim sistem gayet uygun. Fiyatıda uygun. 3400 TL'ye en uygun PC bu şu anda. R9 390X alacaktım bende ama 6 fps farkını görünce R9 390 almaya karar verdim.