5535 TL GTX 1060 Sistem Toplama

Doğrudur. Aldığınız zamanki dolarla şimdiki dolar kuru farklı. Siz 5200 TL'ye almışsanız dolardan dolayı şimdi 5500TL'ye denk geliyor. Ben monitörü bilerek 2K seçmeye çalıştım. Ne de olsa bu fiyata sığacak bir ekran. Sistemi ise "sinerji.gen.tr"den topladım.

Hocam dolar falan değil ben daha almadım haftaya alıcam. Normalde 5200 ama sizin için SSD değiştim fiyat arttı. Ekran 2k değil full hd. Ekranınınz FullHD 144hz 1ms. Normal 550 liralık fullhd monitörden tek farkı 144hz olması.

Anladım. Şöyle ki GTX1070'de 2K kullanıp işlemciyi 6700 yapsak da ekran kartının tam performansından yararlansak daha iyi olmaz mıydı?

Anladım. Şöyle ki GTX1070'de 2K kullanıp işlemciyi 6700 yapsak da ekran kartının tam performansından yararlansak daha iyi olmaz mıydı?
2k ekranlardan oyun için olanlar 1700 liralardan başlıyor

Eğer 1200'lerde ekran bulsak ben de alırım yani.

Kardeşim belli kı yenisin bu işlerde rog strix Asus un gaming x ise msi yanlış yazmışsın yani senin yazdığın msi olmalı. Msi GTX 1060 Gaming X
Kardeşim tamam da öyle bir yazıyorsun ki sen de sanki deprem olacak. Yani ekran kartı olduğunu anladığında bir sorun yok ki. Asus ile MSI arasında da sadece soğutma ve gösteriş farkı var. Bana sorsanız ben Founders Edition'ı öneririm.

1080 bile sığar o bütçeye ama işlemci sınırlı kalabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…