554 TL fatura normal mi?

Buffy

Kilopat
Merkezi sistem faturamız her ay 400-500 lira geliyor. Aşağı yukarı aynı metrekarelerde evlerimiz olan yine merkezi sistemde oturan arkadaşlarımız 250-300 ödüyor. Yönetim falan bizi mi tokatlıyor diye düşünmeye başladım artık. Birim fiyat mı çok yüksek kw mı fazla gösteriyorlar gerçekten çok mu yakıyoruz asla anlayamıyorum. Üstelik buna sıcak su ve ocak dahil değil! Sadece ısınma. Gerçekten aşırıya kaçmadan ısınabileceğimiz kadar açıyoruz petekleri 550 TL geliyor. Ben bu faturayı nasıl düşürebilirim? Yardımcı olur musunuz?

tokat.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merkezi sistemde kaloriferleri nasıl açıyorsun anlamadım.
Benim evde belirli saatlerde açılıyor, 600 veriyorum. Diğerlerine az, size fazla gelmesini de yöneticiyle konuşun bir.

Merkezi sistemde kaloriferleri nasıl açıyorsun anlamadım.
Benim evde belirli saatlerde açılıyor, 600 veriyorum. Diğerlerine az, size fazla gelmesini de yöneticiyle konuşun bir.
Bizim binada pay ölçer isimli sistemler var. Her dairenin ne kadar yaktığı ölçülüyor. Peteklerde 0-5 arası kademeler var. İstediğim kadar açıp istediğim kadar kısıyor ona göre ödeme yapıyorum. Verdiğim örnekler aynı binadan değil. Bina komşularımın ödediği miktarları bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı