5550 TL'ye i3 9. nesil - GTX 1660 Super kasa alınır mı?

Test nasıl yapabilirim? Buluştuğumuzda.

2.el alıyorum.

FurMark gibi testleri yap. Özelliklerini kontrol et, her şeyini dikkatlice ilanda yazdığı gibiyse al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şunu söylemem lazım satıcı bilgisayarı test ettirmezse direk alacaksan al derse hiç alma büyük ihtimal patates çıkacaktır.

Bence bu fiyata kimse sağlam ürününü satmaz ama hayırlısı madem. Testini yapsın arkadaş.

Şunu söylemem lazım satıcı bilgisayarı test ettirmezse direk alacaksan al derse hiç alma büyük ihtimal patates çıkacaktır.

Evet öyle de kasa kirli çıkarsa napacağim tozlu filansa.

Dostum içindeki parçalara göre adeta beleş fiyat vallahi, yanına ikinci el bir 144Hz sıradan monitör çeksen 8K'ya inanılmaz F/P sistem dizmiş olacaksın, yüksek seviyeli çoğu oyunu da oynayabilirsin muhtemelen. Rekabetçi olan popüler tüm oyunlarda 144FPS rahat alırsın bir de o kasayla, (R6, Rocket League, LoL, CS, Valorant) fakat cidden bir dikkat et 5.5K'ya öyle bir kasadan hıyar çıkabilir.

Temizlersin orası kolay, saç kurutma makinesini soğuk modda çalıştırıp temizleyebilirsin tozları.

Tozunu falan boş ver içeriği ilandaki gibiyse ve satıcı sonuna kadar test etmene izin verise direk al derim onun haricinde hiç riske girme elinde kalır yarın öbür gün.

Gidip evinde test edeceğim bir de normalde monitör filan dahil 10k ben sadece kasayı 5K teklif ettim kabul etti küçük yaşta herhalde.

@mirqccc ilanın linkini atabilir misin bi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…