56.000TL RTX3050 i5 12400F sistem toplamak normal mi?

Bir tanıdığımda 27bine 2070 Super'li sistem almıştı 2.el bir de(2020de). Bu tür işleri önce sormak lazım konuyla bilgi sahibi olan birilerine.

Babası anlamıyordur zaten PC parçalarından ne yapsın çocuğuna almak istemiş.

Dükkanın sahibiyle bir akrabağlığı veya arkadaşlığı yoksa iade almazlar bence o kazığı atan iademi alır.

Peki bu durumlarda tüketici hakem heyeti veya savcılığa gidilse çözülür mü arkadaşıma da üzülüyorum.

Peki bu durumlarda tüketici hakem heyeti veya savcılığa gidilse çözülür mü arkadaşıma da üzülüyorum.

O daha da zor THH genel olarak satıcıyı haklı çıkarıyor bizim koltuğu 10 yıl sorunsuz çocuklu ev koltuğu diye satmışlardı 2 ay sonra koltuk perte çıktı her yeri sunta çıktı kırıldı eve gelip baktılar bu koltuk 2-3 ayda bir eve gelen misafirler için dediler bizde THH verdik 6 ay beklettiler para falan aldılar en sonundada bizi haksız çıkardılar paramızla rezil olduk.

Elektronik malzeme bu o kadar basit olmaz bence.

Gördüğüm en büyük kazık. 3050 çok kötü değil ben kullanıyorum ancak o paraya tabii ki değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…