560 TL'ye e-yosoo Z 11 alınır mı?

Cherry MX Switch'leri önermem. Yay sesi olabilir çünkü genel sorunu.

Switch için Akko CS Piano veya yine Akko'dan Cream Yellow V3 Pro önerebilirim.

Lube işini nasıl yapabilirim? Ucuz ve kaliteli lube öneriniz var mı? İnternette çok pahalı lubelar. Ya da lube işini görücek bir malzeme var mıdır önerdiğiniz?

Cherry MX Switchleri önermem. Yay sesi olabilir çünkü genel sorunu.

Switch için Akko CS Piano veya yine Akko'dan Cream Yellow V3 Pro önerebilirim.
Akko Cream Yellow V3 Pro 5 pin hocam. Z11'in hot swap soketleri 3 pin ile uyumlu

Nasıl tam olarak koydunuz pamuğun bi zararı olur mu elektronik kısma
Ben bu rehber ile yapmıştım. Konunun sahibi fotoğraflarını eklemiş bakarak yapabilirsiniz.

Gateronların pinleri kalın diye biliyorum. Outemu alternatifi switchlere bakabilirsiniz. Akko'nun 3 pinli switchleri uyumlu diye biliyorum.

JWICK Black Linear Mekanik Klavye Switch Fiyatı, Yorumları - Trendyol hocam bende e-yooso z11 kullanıyorum bu switchlerden aldım fabrika lube lu sesi çok güzel tok bir sese sahip hemde türkiyede

Hocalarım klavye konusunda fikrim değişti ve bütçeyi 2000TL'ye kadar arttırmaya karar verdim. Peki bu klavyelerden hangilerini önersiniz?
Akko Klavyeler
,
1-Akko 5087B Jelly black 2203 TL AMAZON
2-Akko 3087B
3-Akko 3098B v3 pro yellow, pro blue, v3 plus yellow/ v3 plus pro blue/ jelly blue 2168 TL ALİEXPRES
4-Akko 3098DS Gateron yellow 2250 TL/ orange pink blue 2nd gen 2124 ALİEXPRES AKKO OFFİCİAL STORE
5-Akko 5075S/B S v3 pro yellow krem 2400 TL/ B
6-Akko 3084B
Akko 3068B 1200 TL AMAZON PRİME

Ajaz ak 820 pro green plum 1849 TL /flying fish 2247 TL/ gift 2347 TL ALİEXPRESS AJAZ OFFICAL STORE

Royal kludge h 81 skycyan 2443 TL/ red brown 2259 TL ALİEXPRES

Zouya gmk 67 ktt kang white +2200 TL ALİEXPRESS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…