560 TL'ye e-yosoo Z 11 alınır mı?

Hocam teşekkür ederim öneriniz için ama 3000 TL inanılmaz aşar bütçeyi. Bütçem maks 2300 TL falan. Peki neden 3000 serisi elimde kalır sıkıntısı nedir tam olarak? Anladığım kadarıyla bu işlerden bayağı anlıyorsunuz. Peki aşağıdaki klavyelerden en iyi hangisidir? Ayrıca önerilirnize Kesinlikle açığım

Ajaz 820 Pro
Akko 007 PC prebuilt

Çok yakın bir model olan Z686 modelini kullanıyorum, 1000 TL ye aldım 1 ay önce. Gayet memnunum bu markadan.

Dediğim gibi attığım ürün ara sıra indirime giriyor, takip edin. Bütçen ne, ne zaman alacaksın ürünü?

3000 serisinin PCB'si (anlayacağınız dilde devre kartı) kötü, bağlantısı sürekli kopuyor ve gecikme çok fazla. Stabil değil.

Çok yakın bir model olan Z686 modelini kullanıyorum, 1000 TL ye aldım 1 ay önce. Gayet memnunum bu markadan.
Bütçe yükseldi, o alınmaz artık o bütçeye.

Hocam teşekkür ederim Peki kaç tl oluyor indirimde vergilerle falan o model? Ayrıca son olarak başka öneriniz var mıdır? Ve 2 klavyeden birini önerir misiniz? Önerirseniz de hangisini? Teşekkürler yardımınız için

Dedim ya vergi dahil 1.900 oluyor diye. Bütçeni söyle diyorum söylemiyorsun, ne zaman alacaksın diyorum söylemiyorsun hocam.

Dedim ya vergi dahil 1.900 oluyor diye. Bütçeni söyle diyorum söylemiyorsun, ne zaman alacaksın diyorum söylemiyorsun hocam.
Hocam kusuruma bakmayın görmedim 2 gündür bu klavye işiyle muhatabım. Yani şu black friday bitmeden almak istiyorum 2 gün sürem var. Bütçemi de söyledim 2300 TL diye.

Hocam kusuruma bakmayın görmedim 2 gündür bu klavye işiyle muhatabım. Yani şu black friday bitmeden almak istiyorum 2 gün sürem var. Bütçemi de söyledim 2300 TL diye.
Hocam yarını bekleyin indirim için.

Hocam yarını bekleyin indirim için.
Hocam sorduğum klavyeler peki? İkidir aynı soruyu sorup duruyorum? Olaki alamazsam bu klavyeyi diye. Klavyeler:

Ajaz ak 820 pro
Akko 007 pc prebuilt
Zouya gmmk 67 ktt kang switchler

Hocam sorduğum klavyeler peki? İkidir aynı soruyu sorup duruyorum? Olaki alamazsam bu klavyeyi diye. Klavyeler:

Ajaz ak 820 pro
Akko 007 pc prebuilt
Zouya gmmk 67 ktt kang switchler
007 PC bütçenizi aşıyor? Nereden alacaksınız onu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…