Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Bir süredir hazır kasalara bakıyorum birçok çeşit kasa var sitelerde ancak hangisi en uygunu tam olarak seçemedim. Genelde anakartı yükseltiyorum hazır sistemlerde çünkü ileriye yönelik olsun istiyorum ileride işlemciyi veya ekran kartını güncellediğimde anakartı değiştirmek zorunda kalmayayım. İşletim sistemi olarak AMD düşünüyorum kesinlikle hem Intel'den daha performanslı hem de daha uygun fiyat aralığında. Bulduğum sistemlerden bazıları bunlar:
MANTIS-3080 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS TUF RTX 3080 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
ULTIMA-3070Ti oyuncu bilgisayarı Ryzen 5 5600X ve ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
AMD diye işletim sistemi yok.İşlemciyi diyorsunuz herhalde.Attığım sistemlerdeki işlemci gayet yeterli.Yanına hava soğutucusu alınabilir.
MANTIS-3080 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS TUF RTX 3080 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
ULTIMA-3070Ti oyuncu bilgisayarı Ryzen 5 5600X ve ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
AMD diye işletim sistemi yok. İşlemciyi diyorsunuz herhalde. Attığım sistemlerdeki işlemci gayet yeterli. Yanına hava soğutucusu alınabilir.
Hazır sistemlerde çok fazla bir özelleştirme sunulmaz. Açıkçası ben aşağıdaki üç bileşen üzerine sistemimi kurardım. RX 6800 Trident Z NEO Ryzen 5 5600X
RX 6700 almıştım geçtiğimiz kasım aylarında. Tabi ben sistem bileşenleri ayrı zamanlarda teker teker topladığım için daha ucuza denk gelmişti.
Anakartınız, B550 serisinin altına düşmemeli yoksa işlemcinizin tam potansiyeliyle çalışmasını sağlayamazsınız.