Merhaba arkadaşlar bu aralar 5600-5700 TL Civarında bir sistem toplamak istiyorum. Araştırmalarım sonucu Aquaris 5AN hoşuma gitti biraz değişiklik yaptım 4962 TL tutuyor geri kalan bütçeyi de monitör için düşündüm şöyle bir sistem çıktı ortaya önerir misiniz? Bilgisayarda internete Wi-Fi ile bağlanacağım o yüzden Wi-Fi adaptör gerekiyor. RAM'ı da 2-3 ay içinde 16 GB yapacağım.
VOK-IMPERIAL/AMD Ryzen 5 3600/MSI RX 5600 XT MECH OC/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VOK-IMPERIAL ITOPYA'da.
Teknobiyotikte, Sinerji ve QP'de ki sistemlere göz atmanı tavsiye ederim.
Aquaris 5AN ₺5000 edecek bir PC değil. O fiyata adını vermiş olduğum sitelerde 16 GB Belleğe sahip GTX 1660 Superli sistemler var. Monitör olarakta biraz daha bütçe ayırıp en azından 24" 1080P bir şey al.
VOK-IMPERIAL/AMD Ryzen 5 3600/MSI RX 5600 XT MECH OC/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VOK-IMPERIAL ITOPYA'da.
Teknobiyotikte, Sinerji ve QP'de ki sistemlere göz atmanı tavsiye ederim.
Aquaris 5AN ₺5000 edecek bir PC değil. O fiyata adını vermiş olduğum sitelerde 16 GB Belleğe sahip GTX 1660 Superli sistemler var. Monitör olarakta biraz daha bütçe ayırıp en azından 24" 1080P bir şey al.
Müsait bir vaktinizde bana önerdiğiniz sistemleri atabilir misiniz? Ayrıca ben de araştırırım. Bu tip monitörler ne kadara patlar?
Başka önerisi olan yok mudur acaba