Zywo0 Kilopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 326 Çözümler 1 28 Temmuz 2019 #11 MuzluSoda dedi: 5 tane daha fan alsanız 76-80 e düşer herhalde. Genişletmek için tıkla... En yakın zamanda ön tarafa 2 fan takacağım. Geçenlerde konu oluşturmuştum ısınıyor diye fanları taktıktan sonra hortlatırım konuyu
MuzluSoda dedi: 5 tane daha fan alsanız 76-80 e düşer herhalde. Genişletmek için tıkla... En yakın zamanda ön tarafa 2 fan takacağım. Geçenlerde konu oluşturmuştum ısınıyor diye fanları taktıktan sonra hortlatırım konuyu
M MuzluSoda Hectopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 22 28 Temmuz 2019 #12 Zywo0 dedi: En yakın zamanda ön tarafa 2 fan takacağım. Geçenlerde konu oluşturmuştum ısınıyor diye fanları taktıktan sonra hortlatırım konuyu Genişletmek için tıkla... Galiba kartta Bakır ısı boruları yok o yüzden.
Zywo0 dedi: En yakın zamanda ön tarafa 2 fan takacağım. Geçenlerde konu oluşturmuştum ısınıyor diye fanları taktıktan sonra hortlatırım konuyu Genişletmek için tıkla... Galiba kartta Bakır ısı boruları yok o yüzden.
M mcutkan Hectopat Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2019 #13 MuzluSoda dedi: Şimdi CM Masterbox lite 5 stoklarında yok K500L yi seçince stokta gözüküyor PC bir sıkıntı olr mu sipariş versem ? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum MuzluSoda dedi: Ek olarak Asus TUF gtx 1660 ve 1660 ti modeli çok ısınıyor diyorlar bu konu hakkında düşünceleriniz neler ? Genişletmek için tıkla... Sistem daha elime ulaşmadı malesef yorum yapamayacağım
MuzluSoda dedi: Şimdi CM Masterbox lite 5 stoklarında yok K500L yi seçince stokta gözüküyor PC bir sıkıntı olr mu sipariş versem ? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum MuzluSoda dedi: Ek olarak Asus TUF gtx 1660 ve 1660 ti modeli çok ısınıyor diyorlar bu konu hakkında düşünceleriniz neler ? Genişletmek için tıkla... Sistem daha elime ulaşmadı malesef yorum yapamayacağım