R5 1600AF varken R5 2600'e 850 TL verilmez.
B450M Dragon anakart 600 TL edecek kadar iyi değil, o paraya çok çok daha iyileri var.
Corsair Spec Delta 80 TL daha ucuza bulunuyor.
RX580 4 GB 1350 TL etmez.
S40G SSD ısınma sıkıntılı bir model.
Ekran kartını 1660 Super Gaming X yapın, depolamayı 480 GB Kingston SSD yapın 4423 TL tutuyor. 1100-1200 lira civarına iyi bir 144 Hz oyuncu monitörü alabilirsiniz. Sonradan bütçeniz olduğunda aynısından bir 8 GB daha bellek eklerseniz çok iyi olur. Bu bütçedeki bir sisteme RX 580 koymayın. 1660 SUPER çok daha iyi bir kart.
AMD Ryzen 5 1600 YD1600BBAFBOX 3.2 GHz AM4 19 MB Cache 65 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Corsair Carbide Series SPEC-Delta 550W 80+ Bronze Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
SSD' yi bilerek 512 GB yaptım ileride lazım olucak.
Sinerji Neon B45 sistemini daha önce incelemiştim ekran kartı dahil bazı markalar bilindik marka değil asus ya da msi marka toplamak istiyorum ilerde sıkıntı çıkarmamaları için
Fiyatına göre özellikleri biraz düşük olabilir ama GTX1660 SUPER Inno 3D marka yerine RX580 Asus yapmak bana daha mantıklı geldi
Monitör olarak biraz yükseltebilirim haklısınız
1660 SUPER yerine RX 580 mi mantıklı? Güldürmeyin gece gece...
INNO3D bilindik bir marka, zaten INNO alın demiyoruz. MSI Gaming X modelini seçin. PC'deki tüm bileşenler A kalite ürünler dediğim değişiklikleri yaparsan.
Markaya aldanıp alma, Asus DUAL modelleri pek iyi değil. Ayrıca RX580'in zamanı artık geçti, 185W TDP'li bir kart, alınmaz. 1650 SUPER çok daha iyi. 1660 SUPER zaten her anlamda ezip geçiyor.
1660 SUPER yerine RX 580 mi mantıklı? Güldürmeyin gece gece...
INNO3D bilindik bir marka, zaten INNO alın demiyoruz. MSI Gaming X modelini seçin. PC'deki tüm bileşenler A kalite ürünler dediğim değişiklikleri yaparsan.
Markaya aldanıp alma, Asus DUAL modelleri pek iyi değil. Ayrıca RX580'in zamanı artık geçti, 185W TDP'li bir kart, alınmaz. 1650 SUPER çok daha iyi. 1660 SUPER zaten her anlamda ezip geçiyor.
Benim sistemde Galax ne kadar Türkiye'de bilinmesede kaliteli ürünleri var ve diğer parçalar zaten Corsair, Gigabyte, Kingston, AOC kullandım daha ne olsun.
Önceden bazı markaların ekran kartı kronik arıza şikayetlerini okumuştum ondan dolayı böyle bir ifade kullandım. RX580 kartı dediğinize göre kötü bir kart fazla bir bilgim yok özür dilerim büyük ihtimal 1650 SUPER ya da 1660 SUPER düşünürüm.