5600 TL'ye R5 1600 AF GTX 1060 sistem alınır mı?

Bütçe
5.600

Furkan Dnz

Femtopat
Daha fazla  
ASUS ROG STRIX NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB 192Bit
AMD Ryzen 5 1600 (AF) 3.2GHz 19MB önbellek
ASUS Prime B450M-K
XPG 8 GB Gammix D30 kırmızı 3000MHz CL16
High Power 500W 80+ eco Bronze kırmızı fanlı
WD Blue 7200 RPM 1TB HDD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem 2. el galiba normalde alınmaz derdim ama şu yokluk günlerinde alınır eğer temiz kullanılmışsa 1060 1650 Super ayarında bir kart.

Testlerini eksiksiz şekilde yapacağım gerek oyunda gerek benchmark gibi uygulamalarda. Fiyatı biraz daha düşürebileceğimi düşünüyorum. Monitörlü 7.300 yazmıştı monitörsüz vs. derken beş bin altı yüz TL'ye düşürdüm.

Ekran kartı bence fena değil. 6 GB ekran kartı şu kritik dönemde bayağı götürür. İşlemcide bence yeterli düzeyde. İyi kullanılmışmı onu görmek lazım.

Ekran kartı bence fena değil. 6 GB ekran kartı şu kritik dönemde bayağı götürür. İşlemcide bence yeterli düzeyde. İyi kullanılmışmı onu görmek lazım.

Ekran kartı için almak istiyorum birazda GTX 1650'den daha iyi olduğunu gördüm.

Monitörü son seçenek olarak düşün. Önemli olan kasa.

Monitörü son seçenek olarak düşün. Önemli olan kasa.

Monitörüm onun sattığından daha iyi olduğu için monitör aklımın ucundan bile geçmedi benim için öncelik kasanın içindekilerdir. Soruma cevap verdiğiniz içinde teşekkürlerimi sunuyorum.

Ekran kartı için almak istiyorum birazda GTX 1650'den daha iyi olduğunu gördüm.

GTX 1650 Super'den 2 3 FPS farkla daha iyi bir ekran kartıdır 1060 iş görür o konuda monitöre gelecek olursak fiyat 1700 TL kadar artıyor o paraya 0 kendinizin istediği bir monitörü alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…