5600 TL'ye sistem toplama

60Hz ile 75Hz arasındaki fark yok denecek kadar az. 60Hz yeterli olacaktır. Kaldı ki, 60Hz monitörlerin çoğu overclock ile 70-75Hz ye çıkabiliyor.
Overclock ile uğraşmaktansa direk 75 hz 1 ms için optimize edilmiş paneli ona göre hazırlanmış bir monitör daha iyi olucaktır. Ama dediğinize şöyle katılabilirim 144 hz 1 ms monitör alsak bile 100 veya 120 hz ile kutudan çıkıyor overclock ile 144 hz yapabiliyoruz. Sonuç olarak ben seçeneklerimi sundum şahsen kendim düşündüğüm almayı planladığım sistemi paylaştım alıp almamak kullanıcının bileceği iş.

Windows satın almak gibi bir hata ve bütçe harcamayın itopyadan bu sistemi eğer mağazadan alıcaksanız montaj test yapılması istiyorum yani driver ve işletim sistemini sizin hazırlamanızı istiyorum derseniz. İtopya büyük bir ihtimal deneme sürümlü windows kurulu bir şekilde vericek ve yine büyük bir ihtimal kuruluma para verilmeyecek. Donanım arşivi bir sistem topladığında windowsun kurulu olacağını söylemişti hayal mayal öyle hatırlıyorum.

75Hz ile 60Hz arasında fark görülemeyecek kadar az diyorum. Fiyat farkı çoksa 75Hz monitör tercih edilmemeli. Gerçi baktım da, Freesync özelliği mevcutmuş. GPU AMD olduğu için o model tercih edilmeli.

75Hz ile 60Hz arasında fark görülemeyecek kadar az diyorum. Fiyat farkı çoksa 75Hz monitör tercih edilmemeli. Gerçi baktım da, Freesync özelliği mevcutmuş. GPU AMD olduğu için o model tercih edilmeli.
Paylaştığım 2 monitörlerin arasındaki fark 69 lira kesinlikle 75 hz olan monitör alınmalı çünkü sistem çoğu oyunda 75 fps üstü vericek 1080p de ee o zaman neden 60 hz sabitlesin ki fpsini

Paylaştığım 2 monitörlerin arasındaki fark 69 lira kesinlikle 75 hz olan monitör alınmalı çünkü sistem çoğu oyunda 75 fps üstü vericek 1080p de ee o zaman neden 60 hz sabitlesin ki fpsini
Evet kesinlikle diğeri alınır ama 75Hz olduğu için değil, Freesync özelliği barındırdığı için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…