5600 XT alınır mı?

Daha fazla  
Meslek
Back-End Developer
Arkadaşlar AMD tarafındaki sürücü sorunları giderildi mi? MSI 5600XT Gaming modelini 2700 liraya sipariş geçtim. Gördüğüm kadarıyla 2060 ve yukarısındaki muadilleri arasında en az ısınan kart. 5600 XT serisinde ısınma sorunu yaşayan oldu mu? Kart kasa içi sistemde Max. 59-60 derecelerde çalışması biraz tuhaf geldi. RTX 2060 kartım 80 derece çalışıyordu.

Aldıktan sonra alınırmı diye post açmakta ilginç

Merhaba, ben de toplamayı düşündüğüm sistem için 5700 XT çok pahalı geldiği için 5600 XT düşünüyorum. Aşağıdaki linkte bu kartın farklı türleri ile ilgili detaylı bir inceleme mevcut. Umarım aydınlatıcı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videonun başında, bu kartlara gelen güncellemenin ardından tanıtılan kartların özelliklerinin güncellemeyle birlikte nasıl değiştiğine yer verilmiş. Daha sonra çeşitli yönlerden karşılaştırma yapılmış.

Alınır hocam yazılım sorunları genelde kalıcı olmaz giderilir hayırlı olsun.

Bende bu kartı almayı düşünüyorum, 2 model arasında kaldım. Birisi Msi rx 5600 xt, diğeri Gigabyte Rx 5600xt Gaming oc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…