Afur Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 834 Çözümler 6 7 Mart 2022 #21 messinicocugu dedi: Fark olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam farkı yoksa neden daha pahalıya satılıyor cidden anlamıyorum.
messinicocugu dedi: Fark olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam farkı yoksa neden daha pahalıya satılıyor cidden anlamıyorum.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 7 Mart 2022 #22 Afur dedi: Hocam farkı yoksa neden daha pahalıya satılıyor cidden anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Satıcılarla alakalı hocam.
Afur dedi: Hocam farkı yoksa neden daha pahalıya satılıyor cidden anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Satıcılarla alakalı hocam.
Afur Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 834 Çözümler 6 7 Mart 2022 #23 messinicocugu dedi: Satıcılarla alakalı hocam. Genişletmek için tıkla... APU sistem kurduğum için RAM'lere önem veriyorum. Ve çok kararsız kaldım...
messinicocugu dedi: Satıcılarla alakalı hocam. Genişletmek için tıkla... APU sistem kurduğum için RAM'lere önem veriyorum. Ve çok kararsız kaldım...