- RAM
- Xpg gammix d30 2x8 ddr4
- SSD veya HDD modeli
- MLD m300 1tb
- Ekran kartı
- Ryzen 5 5600g
- Anakart
- Asus prime b550m-a wifi
- İşlemci
- Ryzen 5 5600g
Merhaba. ASUS Prime B550M-A Wi-Fi anakarta AMD Ryzen 5 5600G işlemci taktım. RAM'ler XPG Gammix D30 2x8 DDR4-3200. SSD mld M300 1TB NVMe m2. Aerocool VX Plus 500W güç kaynağına bağlılar. Elektriği verdigim zaman CPU fan ve kasa fanları çalışıyor anakartin üzerinde yanan ufak ışıklar var. RAM'in LED'i yanmadı sadece. RAM'leri A2 ve B2 gri renk modüllere taktım. HDMI ile ve VGA ile ayrı ayrı monitöre bağladım görüntü gelmiyor. BIOS sürümü veya RAM arızası diye düşünüyorum ama yardımcı olur musunuz ne olabilir?
Forumu gezdim bu konuyla alakalı. Bios ile alakalı olabileceği yazılmış. Alırken 5000 series ready yazdığı için bu anakarti aldım. Asus sitesinde 1401 sürüm bios ile 5600g işlemciye destek verdiğini yazmış. 5000 ready ise mantıken kutudan bu sürümle çıkması lazım. Mevcut bios sürümünü nasıl öğrenebilirim bilgisayar açılmadan? Ram ışığı yanmaması sistem çalışmadığı için midir yoksa sorun onda olabilir mi?Merhaba. ASUS Prime B550M-A Wi-Fi anakarta AMD Ryzen 5 5600G işlemci taktım. RAM'ler XPG Gammix D30 2x8 DDR4-3200. SSD mld M300 1TB NVMe m2. Aerocool VX Plus 500W güç kaynağına bağlılar. Elektriği verdigim zaman CPU fan ve kasa fanları çalışıyor anakartin üzerinde yanan ufak ışıklar var. RAM'in LED'i yanmadı sadece. RAM'leri A2 ve B2 gri renk modüllere taktım. HDMI ile ve VGA ile ayrı ayrı monitöre bağladım görüntü gelmiyor. BIOS sürümü veya RAM arızası diye düşünüyorum ama yardımcı olur musunuz ne olabilir?
Son düzenleme: