5600G sistem vs 1600 AF sistem

SYN4EVER

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, 5600G sisteme 5350 TL vermek mi daha mantıklı yoksa 1600 AF Palit GTX1650 Sisteme 6300 TL vermek mi daha mantıklı?Ama palitli sistemde 8 GB RAM var diğerinde 16 GB SSD de 250 GB diğerinde 500GB. Bütçem normalde 5000 TL fakat çok zorladım bütçeyi.

Son düzenleme:
Hangi oyunları oynadığına bağlı, ben olsam 5600G olanı alırdım sonra para biriktirir güzel bir kart alırım yanına.

5600G bir iki sene idare eder GTX1650 ise 4 ama yok bir iki sene de ekran kartı alıp 5600Gli sisteme takarım diyorsan tabii ki de 5600G takamam dersen de diğeri.
Yani ekran kartına 1-2 yıl sonra 2000 den fazla veremem. O fiyatlara yine en fazla 1650 alabilirim gibi geliyor zaten çok oyun oynamıyorum haftada 3-5 saat civarı ve oynadığım oyunlar grafik istemiyor. 1080p en yüksek ayarda oyniyim gibi bir şeyim de yok. 1650 beni 6-7 yıl götürmez mi?
Hangi oyunları oynadığına bağlı, ben olsam 5600G olanı alırdım sonra para biriktirir güzel bir kart alırım yanına.
Kart stoğu gelince fiyatlar ne kadar düşebilir ki?

Son düzenleme:
Yani ekran kartına 1-2 yıl sonra 2000 den fazla veremem. O fiyatlara yine en fazla 1650 alabilirim gibi geliyor zaten çok oyun oynamıyorum haftada 3-5 saat civarı ve oynadığım oyunlar grafik istemiyor. 1080p en yüksek ayarda oyniyim gibi bir şeyim de yok. 1650 beni 6-7 yıl götürmez mi?

Onu ben de bilmiyorum işte, ülkede ne zaman ne olacağı belli değil ki. Kara Cuma yakında belki o zaman ekran kartı veya hazır sistemlerde güzel indirimler olur. Bence şu an en mantıklısı Youtube kanallarının yapacağı sistemleri beklemek diye düşünüyorum.

Onu ben de bilmiyorum işte, ülkede ne zaman ne olacağı belli değil ki. Kara Cuma yakında belki o zaman ekran kartı veya hazır sistemlerde güzel indirimler olur. Bence şu an en mantıklısı Youtube kanallarının yapacağı sistemleri beklemek diye düşünüyorum.
Hangi kanalları takip edeyim?

Yani ekran kartına 1-2 yıl sonra 2000'den fazla veremem. O fiyatlara yine en fazla 1650 alabilirim gibi geliyor zaten çok oyun oynamıyorum haftada 3-5 saat civarı ve oynadığım oyunlar grafik istemiyor. 1080p en yüksek ayarda oynayayım gibi bir şeyim de yok. 1650 beni 6-7 yıl götürmez mi?

O zaman GTX 1650'li sistem alın kafanız rahat olsun. Şu anki oynadığınız oyunları açtığına göre bayağı götürür, yeni oyunlar içinde 3 4 sene götürebilme imkanı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı