M Mustafa Sirius Centipat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #1 RAM GSKILL 16GB (2x8GB) Flarex SSD veya HDD modeli Crucial P3 1TB Ekran kartı Yok Anakart MSI A520M-A PRO İşlemci 5600g Durduk yere mavi ekran yiyorum sebebini bilmiyorum Windows attım yine düzelmedi. t.rar drive.google.com
Durduk yere mavi ekran yiyorum sebebini bilmiyorum Windows attım yine düzelmedi. t.rar drive.google.com
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #2 Memtest86 ile bellek testi yapar mısınız? Sorun bellek kaynaklı gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Memtest86 ile bellek testi yapar mısınız? Sorun bellek kaynaklı gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et