5600G sisteme 10.000 TL'ye ekran kartı önerisi

Bütçe
10000
Babam seneye güzel bir ekran kartı alabilirim dedi. Benim kafama da RX 580 8 GB yattı. Şimdi alıp seneye satsam satabilir miyim? Orta seviye oyunlarda iş görür mü?

6600 alablirsiniz aslinda. Biraz daha pahali ancak en dip onu tavsiye ederim.

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-intel-arc-b580-192-bit-gddr6-12-gb-fiyati,875091744.html alabiliyorsan bunu al gözün kapalı 3-4 sene kullanırsın bunu.

B580'i kimse anmıyor harbi, FSR çıktı zaten bu kart da güzel bir opsiyon.

Fiyatı ve performansına göre muhteşem bir kart yukarıda 7600 önermişler sıfırı 11k alınmaz kesinlikle B580 çok daha iyi 7600'den 7700XT ile yarışıyor hatta çoğu yerde geçiyor bile 4060'dan da iyi 4060 16 GB ile yarışıyor bende anlam veremiyorum bu kartı neden kimse konuşmuyor.

Her oyun veya işlemde aynı performansı vermiyor hocam da ondan. Stabil değil. Ben çıktığında bu karta kafa koymuştum ama verimsizliğinden gittim 3070 aldım mesela.

Her oyun veya işlemde aynı performansı vermiyor hocam da ondan. Stabil değil. Ben çıktığında bu karta kafa koymuştum ama verimsizliğinden gittim 3070 aldım mesela.

Arc A750 de öyleydi 3050 performansı falan veriyordu başta rezalet idi ama sonra driver güncellemeleri ile kart inanılmaz bir performans artışı yaşadı 3060'dan fazla performanslı şu an kart B580 de öyle olacak eminim driver güncellemesi ile halledilebilecek şeyler bunlar hocam kartın biraz zamana ihtiyacı var sadece ben olsam o riske girerdim.

İşte zaman tanımak lazım. İntel gpu piyasasına çok geç katıldı. Hem teknolojilere proaktif şekilde katılabilecek hem de optimizasyon sağlayacak bir altyapı kurması gerekli. Hallettiğinde herkes geçer zaten.

Hocam biraz hesapladım ve 580 watt civarı olduğunu gördüm. PSU'm Gamepower GP-550.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…