5600G'nin APU grafik kartı GT730'dan çok daha iyi. Dediğin ayar çok önemli değil bence. Sırf bu ayar yüzünden GT1030'u bile geçen dahili grafik kartından vazgeçmeni önermem.
GT730'u satabiliyorsan sat. İleri de sağlam bir kart takarsın (6600/
5600 alın, herhalde ileride ekran kartınızı değiştirirsiniz diye umuyorum. GT 730 ile bir süre kullanılır, 5600G'ye gerek yok ayrık grafik birimi varken.
Hocam ekstra olarak bir sorum olacaktı. 5600g alsam ekran kartını sadece renk ayarı olarak kullanabilir miyim ? Yani ben işlemcinin grafik belleğini kullanmak istiyorum gt730 takılıyken. Böyle bir ayar var mı yapılabiliyor mu ?
@barisscann34 Hangisini kullanmak istersen o. İkisini aynı anda kullanamazsın. Ya 5600G işlemcisinin içinde bulunan dahili grafik birimini ya da GT730 modelini. Benim önerim 5600G işlemcisinin içinde bulunan dahili grafik kartını kullanman yönünde. Eğer 5600G alırsan. 5600 alırsan, GT730 ile idare et. Sonra sağlam bir 1080P kartı alırsın. Konu da açarsın. Bütçe belirtirsen en performanslı şekilde hangi kart alınır burada ben ve diğer arkadaşlar yardımcı olur. İstersen konu açtığın vakit etiketleyebilirsin. Müsait oldukça yardım etmeye çalışırım.
1030 kartını bile geçiyor gördüğün üzere. Yani GT730 ile yerleri süpürür.