Kasa ve PSU ile alakalı pek bilgim yok. Piyasada "Gametech, Izoly,"vs. Adını bilmediğim veya yeni duyduğum kasalar var ne alacağıma tam emin değilim. İkinci el önermeyin kendim için toplamıyorum sistemi.
Sistem:
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En ucuz Dark Guardian Mini DKCHGRMINI Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian Mini DKCHGRMINI Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.087,11 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dark Guardian Mini DKCHGRMINI Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian Mini DKCHGRMINI Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.087,11 TL'den başlayan fırsatları yakala!
PSU olarak attığınızın 650w halini forumda gördüm ve 100tl fark var sanırım ne farkı var hocam?
Edit:Şimdi fark ettim stok yokmuş 650w olanın.Son olarak fiyattan kaçmak için başka bir alternatifiniz yoksa attıklarınızı almayı düşünüyorum hocam.
PSU olarak attığınızın 650W halini forumda gördüm ve 100TL fark var sanırım ne farkı var hocam?
Edit: Şimdi fark ettim stok yokmuş 650W olanın. Son olarak fiyattan kaçmak için başka bir alternatifiniz yoksa attıklarınızı almayı düşünüyorum hocam.