Merhaba iyi sosyaller arkadaşlar yukarıda bulunan sistemime 1TB kaliteli hızlı M.2 önerilerinizi bekliyorum. Bütçe koymuyorum F/P dahil tüm önerilerinizi kontrol edip kararımı vereceğim.
Merhaba iyi Sosyaller arkadaşlar yukarıda bulunan sistemime 1TB kaliteli hızlı M.2 önerilerinizi bekliyorum. Bütçe koymuyorum F/P dahil tüm önerilerinizi kontrol edip kararımı vereceğim.
Merhaba iyi sosyaller arkadaşlar yukarıda bulunan sistemime 1TB kaliteli hızlı M.2 önerilerinizi bekliyorum. Bütçe koymuyorum F/P dahil tüm önerilerinizi kontrol edip kararımı vereceğim.
Sistem halihazırda elimde evet M.2 SSD önerisi için açtım konuyu başlıkta da belirttiğim gibi link fiyatlarına aldanmayın el ile yazmaya üşendiğim için link koydum çok daha ucuz fiyatlara temin ettim.
Sistem halihazırda elimde evet M.2 SSD önerisi için açtım konuyu başlıkta da belirttiğim gibi link fiyatlarına aldanmayın el ile yazmaya üşendiğim için link koydum çok daha ucuz fiyatlara temin ettim.
Trendyol’a tam adını yazdığım zaman intros diye bir mağaza çıkıyor güvenilir mi sizce alınır mı diğer mağazalarla arasında 500 ila 1500 TL arasında fiyat farkı var en ucuz o mağaza olunca şüphelendim ama yetkili satıcı