5600X CPU güç Kablosu eksikligi

baybarsyontar

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Kamera Asistani
Yeni sistemimi toplarken birazcik duvara carptim galiba, aldigim anakartin 8+4 CPU guc girisi var fakat benim guc kaynagimda sadece bir adet 8 pin guc girisi var. Guc kaynagimi yuzde yuz degistirmek zorunda miyim? Yoksa yeni bir guc kaynagi alana kadar idare edebilecek bir cozum uretilebilir mi? Anakartim ASUS ROG STRIX B550-A, islemcim Ryzen 5 5600X.

Duzenleme, guc kaynagim seneler once aldigim Xigmatek Assassin kasa ile birlikte gelen Tauro 80Plus 700W.

Yeni sistemimi toplarken birazcik duvara carptim galiba, aldigim anakartin 8+4 CPU guc girisi var fakat benim guc kaynagimda sadece bir adet 8 pin guc girisi var. Guc kaynagimi yuzde yuz degistirmek zorunda miyim? Yoksa yeni bir guc kaynagi alana kadar idare edebilecek bir cozum uretilebilir mi? Anakartim ASUS ROG STRIX B550-A, islemcim Ryzen 5 5600X.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı