5600X için 5070 mi 9070XT mi?

Jeok

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba herkese.

Elimde Ryzen 5600X işlemci, 3060 Ti ekran kartı ve iyi hava akışı olan bir sistemim var. 2K çözünürlükte çalıştıracak şekilde upgrade yapmak istiyorum.

9070XT almak istiyorum ama çok darboğaz yapar mı onun yerine 5070 alsam daha mı stabil olur?

CPU kullanımı %90'larda çalışmasını istemiyorum.

Öneri ve fikrilerinize açığım.

WattMan ve siyah ekran sorunu devam ediyor hala dünki forumdan birisi yazmıştı şansa bırakmayın bence işinizi 5070 alın geçin.

AMD f/p üründür ama yazılımsal olarak Nvidianın gerisinde kaldığını düşünüyorum. Sorunsuz driver güncelle oyun oynarım diyorsan nvidia al derim.

4070 ile 1080P'de darboğaz yaşıyorum açıkçası seçim sizin.

Sadece oyun oynayacaksanız 9070xt alıp geçin

1 hafta önde 9070 xt aldım. 4070 kullanıyordum. Nvidia driverlarını kaldırıp amd kurdum o gün siyah ekran olup çökme raporu verdi. Format attım temiz ve düzgün kurulum yaptım anakart kısmından amd chipset driver amd den düzgün ekran kartı driver kurulum yaptım. Sonrasında bir sorun yaşamadım. Ekran kartı ve işlemcide default oc ye çekil yüktesti falan yaptırdım 10 15 dk sonun çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…