5600X için 920 TL sıvı soğutma önerisi

Hocam ben de tabii zorunluluktan aldım. Bütçe olsa sırf görünüşten dolayı ASUS ROG ryjuin 360mm alır geçerim .
Ben hiç beğenmedim onun pompa ve fanlarını. PF240 üzümlü kekim. MSI 240R alacaktım Tier B olarak geçtiği için vazgeçtim.

Yok ya sıkıntı yok insanlık hali bence daha fazla performans sağlar çünkü hem sıvı soğutmanın fanlar var hem de kasanın fanları var bir de kasanın önü açık ya ondan hava alır bence güzel olabilir.

Ben hiç beğenmedim onun pompa ve fanlarını. PF240 üzümlü kekim. MSI 240r alacaktım tier b olarak geçtiği için vazgeçtim.

"hoooayyyydaaaa" hocam siz de benim beğendiğim hiçbir şeyi beğenmiyorsunuz. Noctua fanlar yapıyor bu sporu . O pompa da cidden çok güzel. Hem OLED ekranlı vb.

"hoooayyyydaaaa" hocam siz de benim beğendiğim hiçbir şeyi beğenmiyorsunuz. Noctua fanlar yapıyor bu sporu . O pompa da cidden çok güzel. Hem OLED ekranlı vb.
Noctua ve NZXT efsaneler. Noctua çöp dermişim sen beğendin diye . Asus ekran kartı ve anakart harici bir şey üretmesin. Ben beğenmiyorum.
Hocam kasanın içeri çektiği havayı radyatör kendine aldığı için kasa daha çok ısınıyor.
Arda'ya sor nasıl yapmış belki sen yaparsın ondan bakıp.

çok doğru söylüyorsun öndeki fanların amaçı kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…