BussoQV Kilopat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 115 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2022 #11 Tharegorn dedi: Ben de ram alma aşamasındayım Corsair Vengeance RGB RS 3600 Mhz düşünüyorum siz ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... @DanyW hocamın attığı ramlerin cl değeri daha düşük almak istediğiniz ramden. Hem fiyatları aynı neredeyse. Cl değeri ne kadar düşük o kadar iyi.
Tharegorn dedi: Ben de ram alma aşamasındayım Corsair Vengeance RGB RS 3600 Mhz düşünüyorum siz ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... @DanyW hocamın attığı ramlerin cl değeri daha düşük almak istediğiniz ramden. Hem fiyatları aynı neredeyse. Cl değeri ne kadar düşük o kadar iyi.
Tharegorn Hectopat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 8 Yer Bartın Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #12 BussoQV dedi: @DanyW hocamın attığı ramlerin cl değeri daha düşük almak istediğiniz ramden. Hem fiyatları aynı neredeyse. Cl değeri ne kadar düşük o kadar iyi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum. Onlara bakacağım.
BussoQV dedi: @DanyW hocamın attığı ramlerin cl değeri daha düşük almak istediğiniz ramden. Hem fiyatları aynı neredeyse. Cl değeri ne kadar düşük o kadar iyi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum. Onlara bakacağım.