5600X ile 3060 Ti darboğaz yapar mı?

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Konularda bilgisiz olduğum için araştırmalarım sırasında karşılaştığım bilgileri bilenlere danısmakta fayda görüyorum. Teşekkürler.

5600X 3900X'den daha güçlü bir oyun performansına sahip. Sen 3600X ile aynı performansta diyen arkadaşı takma. 5600X 1080P'de RTX 3070'i dahi besler.

Kardeşim 5600X in gücünü bilmiyorsun 3600X ile denk diyorsun ilk önce bir araştır işlemcileri ondan sonra yorum yap sonra böyle dalga geçilirsin.
Ben hız olarak değerlendirme yaptım ki , videolarda yaklaşık 10 fps fark var. Oyununa göre değişiyor. Ryzen 3600x 3.8 ghz , Ryzen 5600x 3.7 ghz .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben hız olarak değerlendirme yaptım ki , videolarda yaklaşık 10 fps fark var. Oyununa göre değişiyor. Ryzen 3600x 3.8 ghz , Ryzen 5600x 3.7 ghz .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O 10 FPS dediğin farklar ölümcül farklar, belki farkındasındır. Değilsindir diye söyleyeyim dedim. AAA oyunlarda bile %15 civarı fark takmış 5600X attığın testte. Bu fark 3060Ti ile 3070Ti arasındaki fark kadar aşağı yukarı. Sağlam bir ekran kartı upgrade yapmış kadar etkisi oluyor. Daha ne olmasını bekliyorsun anlamadım?

O 10 FPS dediğin farklar ölümcül farklar, belki farkındasındır. Değilsindir diye söyleyeyim dedim. AAA oyunlarda bile %15 civarı fark takmış 5600X attığın testte. Bu fark 3060Ti ile 3070Ti arasındaki fark kadar aşağı yukarı. Sağlam bir ekran kartı upgrade yapmış kadar etkisi oluyor. Daha ne olmasını bekliyorsun anlamadım?
10 fps fark için işlemci değişirim diyorsun yani ? E iyi o zaman başgan, birşey demedim. 😳

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı