E emirhan12345 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #1 Herkese merhabalar bende 5600X var fakat nasıl mining yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılar.
Herkese merhabalar bende 5600X var fakat nasıl mining yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılar.
peniks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 1.083 Makaleler 1 Çözümler 5 20 Kasım 2021 #2 5600X işlemci, işlemci ile her coinin kazımını yapamazsın diye biliyorum. Son düzenleme: 20 Kasım 2021
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.736 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Kasım 2021 #3 İşlemci ile mining yapılır mı? İşlemci ile mining yapılır mı? Mümkün mü bu? www.technopat.net İşlemci ile mining yapılabilir mi? İşlemci ile mining yapılabilir mi? Nasıl yaplılır? Videosu anlatımı vs. varsa çok iyi olur. www.technopat.net İşlemci ile mining yapılır mı? Herkese merhabalar ben mining yapmak istiyorum da işlemci ile işlemcim 5600X 16 GB RAM'im var aylık kaç TL kazanırım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar www.technopat.net
İşlemci ile mining yapılır mı? İşlemci ile mining yapılır mı? Mümkün mü bu? www.technopat.net İşlemci ile mining yapılabilir mi? İşlemci ile mining yapılabilir mi? Nasıl yaplılır? Videosu anlatımı vs. varsa çok iyi olur. www.technopat.net İşlemci ile mining yapılır mı? Herkese merhabalar ben mining yapmak istiyorum da işlemci ile işlemcim 5600X 16 GB RAM'im var aylık kaç TL kazanırım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar www.technopat.net
Aslan46 Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 213 Yer Cehennet Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 20 Kasım 2021 #4 emirhan12345 dedi: Herkese merhabalar bende 5600X var fakat nasıl mining yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılar. Genişletmek için tıkla... Nicehash kullanın. emirhan12345 dedi: Herkese merhabalar bende 5600X var fakat nasıl mining yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılar. Genişletmek için tıkla... Ekran kartın güçlüyse.
emirhan12345 dedi: Herkese merhabalar bende 5600X var fakat nasıl mining yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılar. Genişletmek için tıkla... Nicehash kullanın. emirhan12345 dedi: Herkese merhabalar bende 5600X var fakat nasıl mining yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılar. Genişletmek için tıkla... Ekran kartın güçlüyse.
Str0ck3d Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 153 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #5 İşlemci ile Raptoreum kazabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videonun size yardımcı olacağını düşünüyorum.
İşlemci ile Raptoreum kazabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videonun size yardımcı olacağını düşünüyorum.