Ekran kartları şu an daha pahalı, işlemci yükseltmek daha kolay açıkçası. 3600 ve ona uygun daha yüksek bir ekran kartı güzel olabilir, sonuçta işlemcilerin üzerinde yük olsa da asıl grafikleri ekran kartları çiziyor.
2. el temiz ve garantili şekilde rahat toplanır. Aynı işlemciyi kullanıyorum yanında ekran kartı olarak RX 550 2GB var. Üstelik Single 8GB RAM kullanıyorum. Valorant 350 FPS altını zor görüyorum. CS:GO ortalama FPS 200-220 gibi. GTX 1050Ti ile çok daha fazla FPS alabilirsin CS:GO ve Valorant oyunlarında. Anakart olarak da ASUS Rog Strix B450-F kullanıyorum.
2. el temiz ve garantili şekilde rahat toplanır. Aynı işlemciyi kullanıyorum yanında ekran kartı olarak RX 550 2 GB var. Üstelik Single 8 GB RAM kullanıyorum. Valorant 350 FPS altını zor görüyorum. CS:GO ortalama FPS 200-220 gibi. GTX 1050 Ti ile çok daha fazla FPS alabilirsin CS:GO ve Valorant oyunlarında. Anakart olarak da ASUS ROG STRIX B450-F kullanıyorum.
Şu an sıfır en düşük fiyatlar;
İşlemci : 4.070 TL
Ekran kartı : 2.780 TL
Anakart : 1.000 TL (ortalama fiyat belirttim)
RAM : 2x8 16GB 900 TL
Kasa&psu : 1.000 TL diyelim
SSD'de olacak fln derken bütceni sıfır fiyatlar aşabilir. Bence İşlemciyi 2. el alınabilir. Ekran kartı da temiz güvenilir ve garantili şekilde daha düşük fiyata alınabilir. Bana kalsa anakart da garantili kovalardım. Sadece RAM ve SSD sıfır alırdım.
Patriot Viper Elite II Dual 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 PVE2416G360C0K Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Gametech Legend Mesh RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gametech Legend Mesh RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.151,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.300,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Palit GeForce 1050 Ti StormX 128 Bit GDDR5 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.