5600X işlemciye undervolt nasıl yapılır?

Salttt

Centipat
Daha fazla  
5600X işlemcim çok ısınıyor veundervolt yapmak istiyorum. Razer Master üzerinden yapmak istiyorum. Acaba yardımcı olabilecek var mı?

Hocam voltajı yavaş yavaş düşürün ve stres testine sokun. En düşük Ulaştığınız voltaj değerinde Eğer tüm çekirdekler tam Performansda son hızda çalışıyor ise. İşlem başarılı olarak yapmışsınız demektir

Hocam voltajı yavaş yavaş düşürün ve stres testine sokun. En düşük ulaştığınız voltaj değerinde eğer tüm çekirdekler tam performansda son hızda çalışıyor ise. İşlem başarılı olarak yapmışsınız demektir.

Vallahi ne yalan doylım sıfırım bu konuda daha detalı yardımcı olursan sevinirm.

Hocam voltajı yavaş yavaş düşürün ve stres testine sokun. En düşük Ulaştığınız voltaj değerinde Eğer tüm çekirdekler tam Performansda son hızda çalışıyor ise. İşlem başarılı olarak yapmışsınız demektir

Artık delırıce mcunku ısıdan dolyı drop yıyıorum oyunlarda 1 aya alacağım kule tıpı sogutucu o zaman kadar benı ıdare aderse ck ıyı olacak

Hocam voltajı yavaş yavaş düşürün ve stres testine sokun. En düşük ulaştığınız voltaj değerinde eğer tüm çekirdekler tam performansda son hızda çalışıyor ise. İşlem başarılı olarak yapmışsınız demektir.

Artık delırıce mcunku ısıdan dolyı drop yıyıorum oyunlarda 1 aya alacağım kule tıpı sogutucu o zaman kadar benı ıdare aderse cok ıyı olacak.

5600 kullanıyorum 500e aldıgım bir kule tipi fan bile çok işime yarıyor Valorant da 61 derece üstüne çıkmıyor kule tipi şart.

5600 kullanıyorum 500e aldıgım bir kule tipi fan bile çok işime yarıyor Valorant da 61 derece üstüne çıkmıyor kule tipi şart.
benımkı bosta 50 55 derece oyunlarda 95 98 derece ve 2000 tl lık bır tane alıcamama ama artık oyun oynuyoamıyor ısıdan kaynaklı droplardan oturu

Hocam stres testi için programlar var. Hatta sanırım Ryzen Master kendisi test ediyor uygun profil belirledik sonra.
Neyse.
Görselde çizdiğim kısımdan manuel e aldıktan sonra, voltajı yavaş yavaş düşürün. Ve test edin.

Her çekirdeğin tam çalıştığını MSI Afterburner'den takip edebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• IMG_20240811_002247.jpg
    IMG_20240811_002247.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 26
Sıvı soğutucu harici 2000TL verilmez bence kule tipi fana.
2k ya alıcagım sıvı sogutucu pek ıyı olmaz alıcagım kule tıpı bab bı kule tıpı oldugund n sıkınt ıolmaz dıye dusunuyoru mama belkı butceyı dusurebıkırm şu Undervolt için yardım ederse biri

Hocam stres testi için programlar var. Hatta sanırım Ryzen Master kendisi test ediyor uygun profil belirledik sonra.
Neyse.
Görselde çizdiğim kısımdan manuel e aldıktan sonra, voltajı yavaş yavaş düşürün. Ve test edin.

tşk tam çalıştığını MSI Afterburner in neresinden knterol ederım

95-98 çok yüksek. Ne tür fan kullanıyorsunuz şu an?

Stok bir de kasamın hava akısı cok cok kotu.

Neyse.

Kral bir de sadece okla gosterdıgını yavas yavas dusureyim değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı