Hocam bende de aynı işlemci var ben pek gerek görmedim overclock'a çünkü işlemci hakkatten çok güçlü ki oldu diyelim overclock yapmak isteyeceğiz benim anakartım Asus Rog Strix B550 A Gaming sizin bahsettiğiniz frekans üstüne çıkarabilir miyim ?CPB ve PBO açsanız yeterli. Bunun dışında Boost frekansın üstüne çıkmak için düzgün bir anakart ve soğutucu ister ki bu işlemci nezdinde zaten bu kadar uğraşa gerek yoktur.
B550 nezdinde tepe bir anakarta sahipsiniz ama OC için silikon şansı da önemlidir. R5 5600X kullanıcısı için şu an Boost üstünde bulunmasına gerek yok.Hocam bende de aynı işlemci var ben pek gerek görmedim overclock'a çünkü işlemci hakkatten çok güçlü ki oldu diyelim overclock yapmak isteyeceğiz benim anakartım Asus Rog Strix B550 A Gaming sizin bahsettiğiniz frekans üstüne çıkarabilir miyim ?
Hocam kusuruma bakmayın tepe anakart ne oluyor ?B550 nezdinde tepe bir anakarta sahipsiniz ama OC için silikon şansı da önemlidir. R5 5600X kullanıcısı için şu an Boost üstünde bulunmasına gerek yok.
Her chipset için bir sınıflandırma vardır. Kullanılan bileşenleri, soğuk kalabilmesi, portları, bağlantıları derken fiyatı da aynı paralellikte yükselir. Bu açıdan sahip olduğunuz ASUS anakart en yüksek seviye ürünlerden biri.Hocam kusuruma bakmayın tepe anakart ne oluyor ?
Anladım hocam çok teşekkür ediyorum.Her chipset için bir sınıflandırma vardır. Kullanılan bileşenleri, soğuk kalabilmesi, portları, bağlantıları derken fiyatı da aynı paralellikte yükselir. Bu açıdan sahip olduğunuz ASUS anakart en yüksek seviye ürünlerden biri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.