Oyun oynamak için bir sistem topluyorum. Ekran kartının siparişini geçtim ve şu an geri kalan bileşenleri topluyorum.
Elimden geldiğince geleceğe yönelik ve sorunsuz bir sistem olsun istiyorum.
Sorum aşağıdaki sistem parçaları uyumlu mudur? Ve sizin bu konuda başka bir alternatif öneriniz var mıdır?
Hızlıca karar verip almam gerekiyor. En büyük sorum PSU ve kasa tercihi. Diğer ekipmanlarla uyumlu olur mu?
Ben bu kasayı önermem hava akışı bakımından zayıf. Ekstra olarak böyle bir sistem için 6700XT'li bir sistem için giriş seviyesi olan bu anakart da zayıf kalmış.
Ben bu kasayı önermem hava akışı bakımından zayıf. Ekstra olarak böyle bir sistem için 6700XT'li bir sistem için giriş seviyesi olan bu anakart da zayıf kalmış.
Tamam hocam gidip H610 ile 12900KS ve 3090 Ti takalım var mı boyle saçmalık, üreticiler aptalımı da yüksek seviye anakart üretiyor 6700XT'den bahsediyoruz 6600 olsa neysede abartmayın hocam.
Tamam hocam gidip H610 ile 12900KS ve 3090 Ti takalım var mı boyle saçmalık, üreticiler aptalımı da yüksek seviye anakart üretiyor 6700XT'den bahsediyoruz 6600 olsa neysede abartmayın hocam.
Aa evet öyleymiş yeni konularda karşıma çıkınca bakmak istedim konu kapanabilir.