5600X sistem nasıl?

fiftyfour

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, su sekilde bir sistem topladim. Fikirlerinizi almak istiyorum, satin aldigim fiyatlarla fotografini atiyorum. Ekran kartlari uygun oldugunda butceme gore 3000 serisi bir kart almayi dusunuyorum.
Monitör olarak da Samsung G5 aldim 2325TL'den.
8150 TL'ye geldi sistem ekran karti olmadan.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-07-14-01-32-58-457_com.whatsapp.png
    398,2 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleyen: Moderatör:
GT 1030 alacağınıza, APU işlemci alın sonradan ekran kartı eklemesi yaparsınız. Emin olun daha performanslı olur.

GT 1030 alacağınıza, APU işlemci alın sonradan ekran kartı eklemesi yaparsınız. Emin olun daha performanslı olur.

5600X dengi APU işlemci mi olur? İşlemcide ileride değişikliğe gidilmiyeceğine göre idarelik bir ekran kartı iş görür.

500 tl ye aldim ekran karti aldigimda satarim diye dusundum , oyun olmasa da pc yi kullanmak acisindan iyidir

Ekran görüntülerinden hiçbir şey alaşılmıyor.

Hazır sistem almayı düşünmez misiniz? Daha uyguna gelebilir. RTX 3060+R5 3600 bileşenlerine sahip bir hazır sistem alıp ileride işlemciyi satarak 5600X almanızı öneririm ben. Ya da bütçeniz varsa direk özelleştirerek alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Almanyadan gelecek akrabama 3070 ti aldirmak gibi bir dusuncem var ama daha uygun bir ekrsn duserse amazona onu da aldirabilirim , attiklarimi aldim uygun da oldugunu dusunuyorum aslinda
Ekran görüntülerinden hiçbir şey alaşılmıyor.
Goruntu kalitesi yukleyince dusuyor heralde yarin elle yazacagim fiyatlari

Hocam sisteminiz güzel olmuş. Ben satın almış olduğunuzu düşünmeden yorum yaptım. Sisteminiz gelecek ekran kartı ile çok daha iyi olacaktır. Güle güle kullanın. Ekran kartı gelene kadar E-Spor açısından idare edeceğini düşünüyorum. İyi forumlar.

Son düzenleme:
Sistem genel olarak güzel. Ancak GT710'a 500 TL verilmez. İkinci el piyasasından uyguna bulmanızı öneririm çünkü gerçekten tek özelliği görüntü almak. Bir de PSU'dan emin olamadım , o fiyata Corsair RM750 de tercih edilebilir. Kasayı Corsair 4000D ya da 275R alırsanız 200 TL kâra geçersiniz bile.

10/10 sistem toplamışsınız bana göre. Hiçbir parça sorunlu değil. Kasa, güç kaynağı ve anakart tarafında biraz daha ucuza kaçılabilirdi fakat bu haliyle de gayet iyi olmuş. PCIe 4.0 ihtiyacınız yoksa anakart olarak B450 TUF Pro-S veya B450 Tomahawk Max tercih edebilirsiniz. Bütün parçaları en uygun fiyata almaya çalışın. Bütçe el veriyorsa sisteme şimdiden bir soğutucu ekleyin. Kule tipi olarak 224-XT işinizi görür. Sıvı soğutma alıp işinizi sağlama almak istiyorsanız Silverstone PF240 veya Arctic Liquid Freezer II 240 işinizi fazlasıyla görecektir. Şimdiden iyi günlerde kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…