Sizce hazır sistem toplasam daha mı iyiydi? Aşağıdaki parçaları tek tek satın aldım. Ancak RX6700'lü falan daha uygun fiyatlı sistemler var. Tokatlanmışım gibi hissediyorum. Sizin de fikirlerinizi almak istedim.
Sizce hazır sistem toplasam daha mı iyiydi? Aşağıdaki parçaları tek tek satın aldım. Ancak RX6700'lü falan daha uygun fiyatlı sistemler var. Tokatlanmışım gibi hissediyorum. Sizin de fikirlerinizi almak istedim.
Arkadaşlar tabloda monitör de dahil. Ekran kartlarını aldığım fiyatlar da tabloda yazmakta. Ekran kartlarını pahalıya almadım aslında ancak diğer parçalar biraz fiyat olarak yüksek parçalar sanırım onlar fiyatı yükseltti. Ekran kartları dışındaki sistem parçalarını. Daha sonradan ekran kartlarını satıp rahat bir şekilde sistemi yükseltebileceğimi düşündüğüm parçalardan seçtim. Anakart, işlemci gibi. Ama yanlış seçimler olmuş sanırım. Sağlık olsun yapacak bir şey yok.
Daha sonradan ekran kartlarını satıp rahat bir şekilde sistemi yükseltebileceğimi düşündüğüm parçalardan seçtim. Anakart, işlemci gibi. Ama yanlış seçimler olmuş sanırım. Sağlık olsun yapacak bir şey yok.
Yanlış düşünmüşsünüz,AM4 ün devri zaten bitti,max 5800X3D kullanabilirsiniz.
Anakart daha üst seviye diğer bileşenler daha düşük seviye seçilmiş,tamamen hata.
Bu kart yerine yükseltmeye açık f/p B550 DS3H alınabilirdi.
Anakart PSU Kasa gereksiz pahalı seçilmiş ekstra soğutucu falan da olunca fiyat uçmuş. En azından tüm parayı ekipmanlara basmamışsınız bilgisayarın kendisine vermişsiniz buda bişey.
KC3000'leri , soğutucuyu ve monitörleri sistemden çıkartıp işlemci olarak da 5500 olarak hesaplasak bu fiyat oluyor. KC3000 ler ve işlemci sipariş de şuan hala iptal edip 5500 a dönme şansım var.